Szponzorált tartalom

2020.07.28. 07:00

Tatabányai lakások a tökéletes befektetéshez

Eladó vagy kiadó lakásokat keres Tatabányán? Oda köti a munkája, a tanulmányai, vagy egyszerűen csak szeretne a főváros zajos környezetétől kissé távol, mégis elérhető közelségben letelepedni? A Startlak.hu segítségével könnyedén felfedezheti Tatabánya eladó kiadó ingatlanok választékát, hogy egy jól megközelíthető városban telepedhessen le akár hosszú- vagy rövidtávon.

A Startlak részletes keresési felületével egyszerűen testre szabhatja a beállításokat, így gyorsan és hatékonyan találhatja meg az Ön igényeinek és preferenciáinak legmegfelelőbb ingatlant, nemcsak Tatabányán, hanem környékén is.

Az ország csomópontja

Tatabánya Budapesttől mindössze 55 km-re helyezkedik el, az M1-es autópályán rendkívül könnyen és gyorsan megközelíthető. Komárom-Esztergom megyeszékhelyeként, a fejlett infrastruktúrának, valamint kedvező földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően Tatabánya fontos forgalmi csomópont az ország életében, hiszen itt vezet az út Bécs felé, valamint az ország minden nagyvárosa felőle számos buszjárat halad át a térségen. A város tehát ideális választás mindazok számára, akik szeretnének a fővároson kívül, egy csendesebb, mégis közeli, egyszerűen elérhető helyen letelepedni.

Ipari és gazdasági fejlettség, karrierépítési lehetőség

Tatabánya, mint ahogy arra neve is utal, jelentős bányavárosi múlttal rendelkezik, mely az ország történelme során kulcsfontosságú szereppel ruházta fel a várost. A környék szénbányáinak felfedezése a 18. század végén rohamos változást idézett elő a város életében, mely során a mezőgazdaságot és kereskedelmet felváltotta a bányászat és a nehézipar, egészen a 20. század elejéig, amikor mindezek mellett az ipar tovább színesedd cement- és téglagyártással.

A rendszerváltás utáni időszakban azonban a bányászat szerepe a városban csökkent, helyét pedig az ipari jellegű gazdasági szerkezet vette át. A gazdasági élet felpezsdítésében a műanyagipari vállalatok, autóipari beszállítók, valamint orvosi segédeszközöket gyártó vállalatok megjelenése segített, melyek a mai napig folyamatos munkalehetőségekkel látják el Tatabánya és környéke lakosságát. A település tehát rengeteg lehetőséget kínál a magas életszínvonalat biztosító karrierépítésre is.

Az ingatlanbefektetés előnyei

Az ingatlanberuházások számos előnyükből adódóan a befektetések legideálisabb módja. Temérdek lehetőséget hordoznak magukban, melyek a jövőre nézve létfontosságú jelentőséggel bírhatnak.

Amennyiben lehetőség van rá, az albérlet rendszeres költségei helyett egy saját ingatlan vásárlása hosszútávon egy jól megtérülő beruházás. Ebben az esetben mindössze a kötelező havi költségek fizetése merül fel, az esetlegesen évente emelkedő havi lakbér nem terheli többé a lakhatást.

Ha azonban nem saját használatra, hanem bérbeadás céljából fontolgatja a lakásvásárlást, mindenképpen egy rendkívül jövedelmező havi bevételi forrásra tehet szert. Ezáltal a beruházás összege még rövidebb idő alatt megtérül.

Eladó kiadó lakás Tatabánya környékén

A Startlak.hu hirdetései között nem csupán álmai otthonát találhatja meg Tatabányán és környékén, hanem saját eladó vagy kiadó ingatlanjának hirdetésére is lehetőség van. A pontos részletek megadásával könnyedén és gyorsan találhat vevőt vagy albérlőt ingatlanjára, a feltételek pontosítása után pedig az ügylet egyszerűen lebonyolítható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában