szponzorált tartalom

2020.04.14. 10:47

Stresszoldás otthoni wellnessrészleg kialakításával

A stressz rövid távon igen sok jótékony hatással bír, azonban a modern ember folyamatosan stresszes életmódjának koránt sincsenek pozitív hatásai sem a fizikai, sem a mentális egészségre nézve. Ha te is szenvedsz a folyamatos feszültségtől, alakíts ki otthon egy sarkot, mely a nyugalom szigeteként funkcionálhat, és mint olyan, segít elűzni a fárasztó munkanap után felgyülemlett feszültséget.

Masszázsmedence, mint a tökéletes lazítás záloga

Egy masszázsmedencére gondolni is lazítóan hathat, hát még mikor nyakig belemerülsz a kellemesen meleg vízbe. A meleg víz önmagában is segíti az ellazulást, de ez tovább fokozható a jakuzzi fúvókáinak beindításával. A vízsugár és a levegő kettősének gyengéd masszázsa képes ellazítani az izmokat, ami által oldódik a feszültség, valamint a rendszeres fürdőzéssel az álmatlanság szintén sikerrel kezelhető.

Különféle illatokkal fokozható az élmény

A masszázsmedencének alapesetben friss, tiszta illata van, ami hatékonyan nyugtatja az elmét. Ugyanakkor, ha a fürdés idejére bevetsz néhány illatgyertyát, vagy a medence vizét illatosítod kifejezetten masszázsmedencékhez készült fürdősók segítségével, sokat javíthatsz a hangulatodon is.

A jakuzzik számára gyártott fürdősók hatása viszonylag tartós, de nem annyira, hogy két vízcsere között végig tartsa az adott illatot. Mivel bizonyos idő után eltűnik a vízből a fürdősó hatása, így két vízcsere között bátran próbálkozhatsz többféle készítménnyel.

Fontos megjegyezni, hogy csak kifejezetten jakuzzikhoz gyártott fürdősókat szórj a vízbe, hiszen ezek nem zavarják a különféle víztisztaságért felelős termékek hatását, szemben a hagyományos fürdősókkal.

Hozd magad hangulatba a fények segítségével!

Se a vaksötét, se az éles fények nincsenek jótékony hatással arra, ha nyugodt hangulatot szeretnél magad köré varázsolni. Néhány magasabb kategóriát képviselő masszázsmedencében találhatóak víz alatti lámpák, melyeket bevethetsz a kellemes hangulat reményében. Ezekben a jakuzzikban nem csupán hagyományos sárgás belső világítás található, hanem a rendszer többféle színt képes kezelni, így lehetőséged nyílik a hangulathoz leginkább illő színvariációt kiválasztani.

Ezen felül a medencén kívül szintén érdemes megfelelő világítást kiépíteni, melyhez használhatsz különféle fényfüzéreket vagy akár gyertyákat is.

Relaxálj zenével!

A zene relaxációs ereje felhasználható a tökéletes nyugalom és ellazulás elérésére. Persze érthető, ha nem szeretnél felesleges elektromos berendezést a jakuzzi közelébe tenni, de szerencsére erre van más megoldás. Ugyanis a legmodernebb masszázsmedencék beépített audiorendszerrel rendelkeznek, aminek köszönhetően a medence környezetében élvezhető a lágy dallamok nyugtató ereje.

Ha te is szeretnél egy ilyen prémium minőségű masszázsmedence büszke tulajdonosa lenni, nézz körül a SpaTrend oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában