szponzorált tartalom

2019.09.16. 13:12

Potencianövelő körkép

Bár nem is gondolnánk, de rengeteg férfit érintenek a merevedési problémák. Bármilyen hihetetlen, nagyon egyszerű megoldások is léteznek rá, attól függően, hogy milyen gyógymódot részesítünk előnyben. Lássuk, hogy miből válogathatunk.

Kúraszerű potencianövelők

Az egyik kategória a kúraszerűen alkalmazható potencianövelők. Ezeknek nem azonnali a hatása, hanem hosszabb idő alatt, de hosszabb távon is hat. Ezt főleg azok szeretik, akiknél a probléma nem újkeletű és hirtelen jött, hanem már egy ideje küzdenek vele. Mivel nem várható tőle azonnali hatás, ezért sokan abba is hagyják a szedését, vagy éppen áttérnek az alkalmilag szedhető potencianövelőkre. Mivel a kúraszerűek alkalmazásával a problémát hosszú távon akarjuk megoldani, így azok jótékony hatását akár több területen is élvezhetjük.

Alkalmi potencianövelők

A másik csoport az alkalmi potencianövelők az Erotikasziget kínálatában, amik azonnali, nagyságrendileg fél órán belüli hatást eredményeznek. Ezeknél nem kell attól tartani, hogy mégsem jön el a várva-várt merevedés, hiszen akadnak visszafogottabb eredményt felmutató potencianövelők, valamint nagyon erősek is, de egy biztos, állni fog, mint a cövek. Az alkalmi potencianövelők jelentős része, a kúraszerűekhez hasonlóan, teljes mértékben gyógynövényi alapanyagokból állnak, így nincs káros mellékhatásuk, illetve nem minősülnek gyógyszernek.

Akadnak olyan tabletták, amik hosszabb, míg mások rövidebb ideig maradnak a szervezetben. Egyes potencianövelők akár 72 óráig is aktívak maradnak, így három napon keresztül bármikor bevetésre készen lehetünk. Persze ez nem azt jelenti, hogy három napon keresztül bírnánk szusszal, hanem, hogy bár a péniszünk lankad az orgazmus után, ám rövid időn belül újra tettre készen leszünk, ugyanolyan vastagon és mereven.

Az sem ritka, hogy valaki a lokális, azaz helyi hatékonysággal bíró szerek közül válogatna. Nekik ajánljuk az erekciónövelő krémeket, melyek garantáltan kemény erekciót eredményeznek. Ezeknél az együttlét előtt elegendő egy babszemnyit a péniszbe masszírozni. Ezek a krémek a vérbőséget hivatottak elősegíteni és fenntartani, így ennek segítségével hosszú ideig tartó és kemény erekció idézhető elő.

A legtöbb potencianövelő Ginkgo biloba és Maca kivonatokat, hatóanyagokat tartalmaz, így pedig a hatásuk garantált. Éppen ezért, ha potenciazavarral küzdesz, ne csüggedj, mindig van megoldás. Azért ha akad egy kis ráérős időd, látogass el urológushoz vagy andrológushoz, mert ők azok, akik tudnak segíteni abban, hogy tartósan megoldódjon a problémád. Szakorvos írhat fel személyre szabott gyógyszert is, ami hosszú időre rendbe teheti a dolgokat odalenn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában