szponzorált tartalom

2019.11.08. 09:51

Online is köthet már lakásbiztosítást

Vannak olyan weboldalak (mint például a biztoshely.hu), amelyekkel elkerülheti a sorbanállást. Ma Magyarországon a lakások mintegy közel 70 százaléka rendelkezik biztosítással. Ez nem rossz statisztika, de a megfelelő védelem a többi lakásra sem ártana. A jelenleg meglévő lakásbiztosításokat már jó pár évvel ezelőtt megkötötték és ezek már elavultak. A szerződéseket érdemes 2 évente felülvizsgálni és aktualizálni. A biztoshely oldalán a kalkulátor segítséget nyújt a fizetendő díjak kiszámításában. A 2019/2020-as esztendőben a biztosítók többsége továbbra is kedvezményes árakkal várja az ügyfeleket. Mindig úgy érdemes a lakásbiztosítást összeállítani, hogy az megfeleljen a valóságnak és tényleg minden ingóság is bebiztosításra kerüljön, ami éppen megtalálható az ingatlanban.

A weboldalon jelenleg már 12 biztosító ajánlata közül lehet kiválasztani a számunkra éppen megfelelőt. Ingyenes és teljes körű ügyintézéssel várják az érdeklődőket a nap 24 órájában. Amennyiben az ügyfél biztosítót kíván váltani, úgy a teljes folyamat ügyintézésben segítő keze nyújtanak. Az esetleges kárrendezések esetén szintén fordulhatunk az ügyintézőkhöz. A lakásbiztosítások védelmet nyújtanak robbanások, villámcsapás, felhőszakadás, viharkár, árvíz, földomlás, kőomlás, földrengés, földcsuszamlás, idegen tárgy ütközése, hó nyomás, légi jármű ütközése, idegen jármű esetleges ütközése esetén.

A biztosítások mellé lehetőség nyílik kiegészítő termékek és fedezetek igénybevételére is. Ilyen lehet a villámcsapás másodlagos hatása, a családi élet- és balesetbiztosítás, a felelősségbiztosítás, a vandalizmus és rablás elleni biztosítás, a hűtött élelmiszerek megromlását fedező biztosítás és még hosszasan sorolhatnánk. Egyre több biztosító jön ki új termékekkel, amelyek szinte már nem is nyomon követhetők. érdemes a weboldalon áttekinteni a lehetőségeket. Sok esetben a kiegészítő biztosítás segíthet egy zárcserében is, még abban az esetben is, ha például elhagytuk a lakáskulcsunkat. Érdemes a biztosítás megkötése előtt alaposan átolvasni, hogy milyen esetekben jelenthet segítséget az adott kiegészítő biztosítás. A lakásbiztosítást a hitellel terhelt ingatlanokra a pénzintézetek kérésnek megfelelően a legtöbb esetben meg kell kötni. A bankoknak azért van erre szükségük, mert minden kinnlevőségüket biztonságban szeretnék tudni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában