SZPONZORÁLT TARTALOM

2020.08.10. 00:14

Online bajnokságra hívja a családokat Kajla, az utazó vizslakölyök

Mennyire ismered Magyarországot? – Sokan teszik fel a kérdést a nyári szünidőben, amikor a családi nyaralást, a hétvégi kirándulást tervezik, vagy már éppen hazatérve a kalandos programról mesélnek.

Ebben az évben a legtöbben itthon keresik az utazással járó élményeket, Magyarország csodái pedig készen állnak: varázslatos természetközeli élmények, tankönyvben szereplő, vagy a kíváncsi turista tömegek elől eddig rejtőzködő látványosságok várják az útra kelő magyarokat augusztusban is.

Az úti célok kiválasztásában Kajla, a kincsvadász, kalandor vizslakölyök továbbra is lelkesen segít a gyerekeknek, sőt, el is kíséri a tavaly már jó baráttá vált kisdiákokat, hogy együtt fedezzék fel hazánk emlékezetes helyeit. Például a július végén indult Kajla-körökre, amelyek központjában a családbarát kirándulóhelyek, tanösvények, illetve a gyerekek számára érdekes természetközeli, aktív élmények, – például erdei játszótér, kisvasút, vadaspark – állnak. Kajla jelenleg húszféle körutat ajánl, a felkeresett tanösvényeken a már ismert pecsétek mellett a gyerekek Kajla karikákat is gyűjthetnek.

Az örökmozgó vizsla otthon is segítőkész a legújabb akcióban: amikor éppen nincs úton a család, élő, online kvízjátékon vehet részt minden tagja augusztusban. A több fordulós bajnokságra már zajlik a regisztráció, de még nem késő kattintani: három választható időpontban zajlik a vetélkedő a hónap során.

A Kajla online családi bajnokságra augusztus 4-től lehet regisztrálni a vetélkedő weboldalán: bajnoksag.kajla.hu

A portálon három meghirdetett időpontban: augusztus 7-én, 14-én és 28-án indul a játék, ahol valós időben mérik össze tudásukat a családok az ország minden tájáról. Sokan követhetik az izgalmasnak ígérkező, három fordulós versenyt, amit játékmesterként a weboldalon Szente Vajk vezet.

Nyeremények is várják a legügyesebb játékosokat, akik a 20 darabos makett szettet, Magyarország-térképet és a Kajla memória játékot mindhárom fordulóban külön és összesítetten is megszerezhetik.

A maketteket már ismerhetik a gyerekek: az utolsó tanítási napon Kajla útjára indította saját makettkampányát is, amelyben hazánk teljes területéről 20 nevezetességet építhettek meg a diákok, akik között eddig ötezer makettet osztott ki az örökmozgó vizslakölyök – és arról is gondoskodott, hogy a gyerekek augusztus 20.-ig igényelhessenek újabb építenivalót a makett.kajla.hu weboldalon.

A cikk támogatója a családi kirándulások szakértője, Kajla és a Magyar Turisztikai Ügynökség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában