szponzorált tartalom

2020.07.24. 10:35

Nem kell aggódni a pontszámítás miatt, a felsőoktatási szakképzésekre biztos a bejutás!

Fotó: Szentkuti_Tamas

A pótfelvételi időszakhoz közeledve szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a döntés meghozásához. Arra kell figyelnetek, hogy a pótfelvételi során már csak egy képzést tudtok megjelölni, mely idén először alapképzés esetén korlátozott létszámban támogatott, a többi képzés esetén pedig önköltséges formában lehetséges.

Ha bennetek is kétely merült fel az érettségivel kapcsolatban vagy esetleg nincs nyelvvizsgátok/emelt szintű érettségitek, akkor mi tudunk egy megoldást. Jelentkezzetek valamelyik Felsőoktatási Szakképzésre, melynél 240 pont elég a bekerüléshez.

Ha a műszaki terület érdekel, akkor feltétlen nézd meg a Dunaújvárosi Egyetem műszaki FOSZK képzését!

Ezen képzés során olyan tárgyak segítségével bővítheted tudásod, mint a mechanika, a hő- és áramlástan vagy a géptan. A sikeres elvégzés után pedig elhelyezkedhetsz energetikusként, gépésztechnikusként vagy akár műszaki koordinátorként is!

A képzések során az egyetemi szolgáltatások ugyanúgy járnak, mint az alapképzések esetén. A hallgatók a szak sikeres elvégzése esetén oklevelet kapnak és a kimenetelhez nem szükséges nyelvvizsga sem. Fontos azonban tudni, hogy az elvégzése után alapképzésre való jelentkezés esetén a tárgyak beszámításra kerülnek.

+1 indok! Tudtad, hogy a Dunaújvárosi Egyetemen végzett műszakisok fizetése a legmagasabb országosan? A teljes cikket itt olvashatod el!

Jelentkezz Te is a pótfelvételi időszakban és jelöld a DUE valamely képzését!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában