szponzorált tartalom

2019.07.05. 14:41

Nagy mellmérettel is elegánsan a strandon

A mai divat a fürdőruha területén inkább a vékony, kismellű nőknek kedvez. De ha nagy méretekkel vagyunk ellátva, akkor is megtalálhatjuk a tökéletes darabot, melyben bátran és felemelt fejjel mehetünk a vízpartra.

Nincs jobb, mint amikor egy forró, nyári napon a vízparton, vagy a medencében hűsölünk. A tökéletes megjelenéshez elengedhetetlen a tökéletes fürdőruha, melyben jól és felszabadultan érezhetjük magunkat. Napjaink számos bikini és egyrészes fürdőruha fazont tartogatnak, közülük választani nem egyszerű. Egyaránt népszerűek az egyrészes fürdőruhák, vagy a bikinik különböző változatai, melyek alsó és felső részeit külön-külön is megvásárolhatjuk.

Ha dús idomokkal áldott meg a sors, akkor figyelnünk kell rá, hogy olyan fazont válasszunk, mely stabilan tart és szép formát biztosít. Van néhány tipp, ami segít a döntésen.

Egyrészes vagy kétrészes fürdőruha?

Mindig nagy dilemma, hogy egy vagy a kétrészes fürdőruha is az igazi. Bárhogy is válasszunk, azt szem előtt kell tartanunk, hogy olyan legyen az egyrészes fürdőruha felső része, vagy a bikini felső, melynél merevítő formázza a mellet, nem hagyja azt szétfolyni. A fürdőruha anyaga legyen erős, mert ha nem, akkor az könnyen megnyúlik és nem fog tartani.

Egyrészes női fürdőruha a nyárra

Tankini vagy bikini

Választhatunk tankinit és bikinit is, de arra nagyon figyeljünk, hogy vastag pántja legyen, mely tökéletesen tart, illetve merevítés is legyen benne. A pánt nélküli megoldás sajnos dús kebleknél nem ajánlott. Ugyanígy a háromszög melltartók sem válnak be. Ezek pántja vékony, nem tart, nem kényelmes és a mellek súlya miatt a vállnál bevág majd.

Ha a bikini felsőnek a mell alatt vastag pántja van, akkor a merevítő nem szükséges. Ez így is tökéletesen tartani fog majd. Ha tankinit választunk, akkor a mell része dupla anyagból készüljön, vastag anyagból, ha lehet merevítővel a megfelelő tartás érdekében.

A fürdőruha színei

Az egyrészes és a kétrészes modellek is készülnek egyszínű vagy mintás anyagokból. Válasszuk bármelyiket is, ne felejtkezzünk el a vastag anyagról, illetve a merevítőről.

Lehet az egyrészes vagy a bikini a kedvenc fazonod, mindenképp megtalálhatod a számodra legtökéletesebb darabot, amely gyönyörűvé varázsolja dús idomaidat, és melyben kellemesen érzed majd magad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában