szponzorált tartalom

2019.11.15. 10:38

Mutasd a cipőd, megmondom, ki vagy!

A szem a lélek tükre, a cipő meg az egyéniségé. Ezt vallják sokan, akik nem hajlandóak – vagy csak nagyon ritkán – felvenni egy tömegcikknek szánt unalmas, színtelen-szagtalan és kényelmetlen lábbelit. A cipő ugyanis nagyban meghatározza egy ember megjelenését, a róla alkotott véleményünket. Ha egy házaspár tetőtől talpig kikenve-kifenve pózol az esküvői képeken, de kivillan egy menő tornacipő vagy egy színes bakancs a ruha alól, máris azt gondoljuk, milyen lazák, bizonyára szórakoztató, vidám egyéniségek a mindennapokban.

Az egyéniség megtalálása és kifejezése

Kamaszkorban a legerősebb a vágy az emberben arra, hogy a totális érzelmi káosz közepette megpróbálja megtalálni önmagát, miközben teste és lelke is hatalmas átalakuláson megy keresztül. Tombolnak a hormonok és az indulatok, nehezen fejezi ki érzelmeit és önmagát. A ruha- és a cipőviselet tükrözi a személyiségbeli változásokat.

Kamaszkori emlékeinkben kutatva bizonyára felfedezzük, hogy mennyire meg akartuk mutatni mi azt, amit szeretünk, szívesen viselünk a lábunkon. A lányok jó része alig várta, hogy magassarkút vagy borongós hangulatát tükrözvén egy fekete magasszárú bakancsot húzhasson.

Ikonikus ruhadarabok lebegnek szemeink előtt, mint a buffalo cipő vagy a deszkás cipő, melyek napjainkban újra virágkorukat élik. A fiúk ülepes nadrágjából és deszkás cipőjéből a zenei ízlésükre is következtethettünk, és ez ma sincs másképp.

A cipőgyártók egyre inkább törekednek a minél egyedibb lábbelik megalkotására, hogy segítsék ezt az időszakot, melyben ha megtaláljuk a számunkra tökéletes márkát és fazont, nagy valószínűséggel hosszú távú “együttműködés” alakul ki, és felnőttként is ragaszkodunk hozzájuk a hétköznapi viseletünkben.

Az említett deszkás cipők

Napjainkban az egyik legkedveltebb márka a Vans, melyből rengetegféle készül a vásárlók legnagyobb örömére. Van azonban két alapdarab, mely különösen népszerű: a klasszikus, letisztult formájú fekete-fehér és színes lábbelik puha, kívül gumírozott talprésszel. Kerek orrú, lapos talpú, strapabíró és kényelmes darabok, kifejezetten hétköznapokra tervezve.

A Vans cipők többfunkcióssága a siker titka. A másik igazán populáris darab a kimondottan deszkásoknak készített elegáns, gördeszkára tervezett Vans pro skate cipők, melyek felső része a klasszikussal ellentétben nem textilből, hanem bőrből készülnek. Az oldalvarrások duplák, és az első részen hiányzik a félköríves varrás, hogy minél kevesebb legyen a terhelésből adódó szakadás veszélye. A talpába ütődést elnyelő réteg kerül, ami megintcsak kedvez a gördeszkázás szerelmeseinek. A vulkanizált gumiból készült talp biztosítja a deszkán való kiváló tapadást. Kell ennél több?

A WCC Shop oldalán nemcsak a klasszikus Vans-ek, de az igazán színes, egyedi mintájú cipellők is megtalálhatók. Ajándékozzuk meg magunkat vagy szeretteinket egy modern és stílusos darabbal, ami biztos, hogy irigylésre méltóan fog mutatni a karácsonyi képeken!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában