Szponzorált tartalom

2018.07.11. 17:38

Miért egy kiváló marketing eszköz a logózott reklámajándék?

Minőségi reklámajándékok iránt érdeklődik? Szeretné minél többekhez eljuttatni az  Ön által kínált termékek, szolgáltatások hírét? A reklámozás terén többféle lehetőség áll rendelkezésre, és közöttük is előkelő helyet foglalnak el az emblémázható reklámajándék fajták, amelyek nem csak megfizethetőségük, de változatosságuk miatt is kedveltek.

Reklámajándék, a kapcsolatépítés fontos eszköze

A termékek mellé csomagolt meglepetések, vagy a szolgáltatások mellé nyújtott reklámajándékok remek választásnak bizonyulnak a kapcsolatépítés céljából. Azok a vásárlók, akik egy praktikus, a mindennapokban jól használható, minőségi meglepetéssel gazdagodtak, nagy valószínűséggel szívesebben választják majd a gyártó termékeit. Hasonló a helyzet a szolgáltatások kapcsán is, hiszen gyakran előfordul, hogy a visszatérő ügyfeleknek kedveskednek a cégek valamilyen reklámajándékkal.

Fontos odafigyelni azonban arra, hogy a vevő, ügyfél ne érezze magát egyfajta két lábon járó reklámtáblának, tehát a meglepetések felületére került emblémának méretét érdemes diszkréten megválasztani. Így is garantálható, hogy a tárgy használata során annak híre sokakhoz eljut majd.

Segít a céges image építésében

A reklámajándék ahonapajandeka.hu információi szerint is az egyik legjobb választás annak érdekében, hogy a céges image-et a kívántak szerint alakíthassuk. Mindez azonban magában hordozza azt a felelősséget is, hogy körültekintően válasszunk a reklámajándék kínálatból. A minőségre mindenképpen helyezzünk hangsúlyt, hiszen az sokat elárul arról, hogy egyébként mit várhatnak a vásárlók, ügyfelek a cégtől.

Érdemes olyan meglepetés mellett letenni a voksot, amely így vagy úgy, de kapcsolódik akár az ügyfélkörhöz, akár a cég által kínáltakhoz. Ha mindez nem sikerül, akkor is megvannak azok a klasszikus reklámajándék típusok, amelyekkel biztosan nem lőhetünk mellé. Lássuk, melyek ezek!

Reklámajándékok minden témában

Több reklámajándék ötlettel találkozhatunk az online kínálatban, így az irodai kiegészítők mellett az elektronikai és autós ajándékok is remek választásnak bizonyulnak, de a sport szerelmesei, vagy a lakberendezés iránt érdeklődők is megtalálhatják számításukat a kínálatban. Ha olcsón szeretnénk megúszni, és nagymennyiségben lenne szükség reklámajándék készíttetésére, akkor a golyóstoll a legjobb választás.

A konyhában vagy az irodában is jól jönnek a bögrék, de a szezonális ajándéktárgyak is nagy népszerűségnek örvendenek. A sporttáskák, a strandpapucsok, a különféle strandkellékek éppen olyan kedveltek nyáron, mint például a szalmakalapok, a napszemüvegek vagy a törölközők.

Fókuszban a praktikusság

Ha sorra vennénk azokat a szempontokat, melyeknek mindenképpen érvényesülniük kell akkor, ha reklámajándékozásról van szó, akkor a praktikusság biztosan vezetné a listát. Azok a meglepetések ugyanis, melyek semmiféle gyakorlati vagy esztétikai értéket nem képviselnek, gyakran végzik a fiók mélyén, vagy rosszabb esetben a kukában. Ha tehát azt szeretnénk, hogy valóban marketing elképzeléseinket szolgálja a kiszemelt reklámajándék, akkor megéri hasznos darab mellett letenni a voksot.

A szolgáltatók ma már igyekeznek úgy összeállítani kínálatukat, hogy ne okozzon nehézséget az ideális darab megtalálása. A klasszikus meglepetéseken túl természetesen prémium kategóriásak is elérhetőek a kínálatban, melyek kifejezetten jó választásnak bizonyulnak akkor, ha például üzleti partnereinket szeretnénk megajándékozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában