szponzorált tartalom

2020.06.22. 15:58

Le a magassarkúkkal, elő a sneakereket!

A hátad közepére kívánod a magassarkúkat? Jó hírünk van! 2020-ban már bátran lecserélheted a sokszor kényelmetlen magassarkút egy sneakerre. Egy jól kiválasztott sportcipővel és hozzá illő outfittel legalább olyan stílusos lehetsz, mint egy klasszikus magassarkúval.

Íme néhány divattipp, hogy 2020-ban hogyan hordd a kedvenc sneakered?!

Color-blocking

Az utóbbi évek divat irányzatának egyik hívószava a color-blocking. A color-blocking lényege, hogy a színkeréken egymással ellentétes színeket kombinálsz össze. Bátran vegyél fel piros nadrághoz sárga cipőt vagy éppen egy zöld szoknyához piros cipőt. A color-blocking véget vet annak a nézőpontnak, hogy csak egymással harmonizáló színeket szabad összeválogatni. A color-blocking igazán vibrálóvá teszi az emberek megjelenését. A New Balance márka abszolút magáénak érzi ezt az irányzatot, elképesztő színkavalkádban pompáznak a sportcipőik. A New Balance sportcipői tökéletes választásnak bizonyulnak, ha a color-blocking trendhez igazodva szeretnél öltözködni.

Fotó: ecipo.hu

Bátran viselj mintásat is!

A mintás sportcipők véget vetnek az unalmas sportcipők egyeduralmának. Ha szeretnél kitűnni a tömegből itt az ideje, hogy igazán trendi, mintás cipőt hordj! A sokféle minta közül biztosan megtalálod a hozzád illőt. Egy állatmintás sportcipővel remekül ki tudod hangsúlyozni a vagány természeted. De ha egy fokkal visszafogottabb megjelenésre vágysz, mégis szeretnél valami különlegeset, akkor egy romantikus virágos minta a megfelelő választás számodra.

Fotó: ecipo.hu

Szandál helyett sneaker

A hosszú tél és hideg után alig várjuk az első napsugarakat, hogy előhúzzuk a szekrényünkből a kedvenc tavaszi ruhánkat. És hála a sneakereknek már nem azzal kell kezdődjön a tavaszi szezon, hogy újra betörd a szandáljaid és magassarkúid. Idén is menő, ha egy kis lenge tavaszi ruhát hozzá illő sneakerrel párosítasz. Amellett, hogy trendi vagy, még azon sem kell izgulni, hogy vajon estére feltöri-e a lábad.

Fotó: ecipo.hu

Smart casuaI jegyében

A smart casual dress code lényege, hogy egymással kombinálod az elegáns és a valamelyest lazább darabokat. Nagy előnye, hogy a szigorúbb dresszkódokhoz képest már ad némi teret az önkifejezésre. Itt már megcsillogtathatod az egyéniségedet is tükröző ruhadarabjaidat is.

Nőknél például alapvetően elegáns cipő illik a smart casualhoz, de ha szereted kicsit feszegetni a határokat, akkor egy sneakerrel feldobott outfit remek választás lesz.

Fotó: ecipo.hu

A sneakerek romantikus oldala

Ha még nem vagy meggyőződve arról, hogy egy sneaker igenis lehet nőies és sugallhat bájt, eleganciát, akkor a púderszínű sneakerek minden bizonytalanságodat elhessegetik. Ezek a lágy színek első ránézésre is a finomságot, a tisztaságot és a harmóniát idézik meg.

Legyen akár púderrózsaszín, akár púderkék, a finom elegancia körüllengi a cipőt. Az ilyen cipőknek még az igazi magassarkú hívők sem mondhatnak nemet. Ezek a színek, abszolút visszafogott módon képviselik mindazt, amit egy kényelmes és mégis stílusos cipő jelent.

Fotó: ecipo.hu

Lejárt a magassarkúk ideje?!

Ha ezt nem is lehet kijelenteni, de kétségtelen folytatódik az az évek óta tartó trend, ami egyre inkább előtérbe helyezi a kényelemre fókuszáló sneakereket. A cipőgyártók ráadásul rájöttek, hogy a kényelem mellett, a stílusosság, és a széles választék legalább olyan fontos. A New Balance sportcipő választékából bátran keresgélhetsz, hipp-hopp találni fogsz magadnak egy hozzád illő, igazán trendi darabot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában