szponzorált tartalom

2021.02.12. 13:44

Környezetbarát technológia

Napjainkban a magánszemélyek és a vállalkozások is egyre többet foglalkoznak a környezettudatossággal, és ez így is van rendjén. A Föld öregszik, így változik is. Tehát bizonyos szempontból körültekintőbbnek, türelmesebbnek kell lennünk.

Ezt a tudatosságot figyelembe véve és követve egyes nyomdák már maximálisan antiallergén lenyomatot képesek előállítani. Az általuk készített anyagok így kórházak és iskolák, óvodák, bölcsődék falaira is kerülhetnek.

A nyomtatás csúcsa

A hagyományos papíralapú nyomtatás mára a dekoráció területén a múlté. Ahogy a poszterek is eltűntek a falakról, mint sima díszítőelemek. A fali kép mára a vászonképek formájában született újjá. Ezek a már említett antiallergén tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyről a nagyon erős és strapabíróságot is adó latex felületkezelés gondoskodik.

A latex tulajdonságainak köszönhetően az ezzel a technológiával készülő vászonképek folyadék- és karcállóak, továbbá az idő vasfogával és a környezeti hatásokkal szemben is ellenállóak.

Megjelenítések

A vászonképek mindegyike magas színvonalú. Mivel fényképek alapján kerülnek nyomtatásra, így a bennük rejlő lehetőségek száma is egyenesen arányos a fényképeid számával. Fizikai tulajdonságait Te választhatod ki. Tehát a vászonfelület és annak mélysége is opcionálisan választható.

Ezen tulajdonságok mellett a vászonképek kötődhetnek stílusokhoz is. Az információ hatalom, ennek tükrében a “mindent a vászonfotókról” leírás nagy segítséged lehet.

Hogyan készül?

Ez egy nagyon érdekes folyamat. A vászonképek elkészítéséről az úgynevezett plotter nyomtató gondoskodik. Alapvetően egy sima tintasugaras technológia, amely hat színnel dolgozik. Ezekbe a papír helyett egy vászontekercset tesznek be, feltekert állapotban. Maga a nyomtató a tőle megszokott jobbra-balra mozgással varázsolja a színeket az anyagra.

A legfőbb eltérést két vászonkép között az adja, hogy hogyan fixálódik a festék a vászon felületén. Ez az egy eltérés, amely meghatározza a vászonképek közötti minőség eltéréseket. Nagyon fontos, hogy a vászonkép színei élénkek legyenek, és a kép is tűéles legyen. A magas minőségről a már említett latex technológia gondoskodik.

A Vászonkép Szalon nyomdájából kikerülő lenyomatok minden esetben csúcsminőségűek. Csalódott vevő még nem fordult meg náluk. A maximálisan környezetbarát technológiával készülő lenyomataik nem irritálóak. A színek látszatra szinte lemásznak a képekről, de egyébként simán elmosogathatod azokat, akár még Domestos-szal is, felületi sérülést nem fog okozni benne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában