Szponzorált tartalom

2019.11.06. 14:05

Ilyen karórát hord egy igazán elegáns férfi

Az ápolt külső, az igényesen összeállított ruhatár ma egy magára valamit is adó, stílusos férfi esetében is alap. Egy elegáns férfi odafigyel a részletekre, a cipőre, a karórára, a napszemüvegre is.

Hiszen az összhatás nagyon fontos. Mindig olyan kiábrándító, amikor egy jól öltözött ember szétszakadt cipőben jelenik meg, vagy lyukas zoknit hord. Ha ez még ki is derül, az meg igazán kellemetlen. Az ördög a részletekben rejlik, nem véletlenül mondják ezt. Ráadásul ezek a kiegészítők szó szerint is öltöztetnek.

A stílusos elegancia

Bármennyit is változik a divat és lesznek lazábbak az öltözködési határok, a férfiaknak mégis kevesebb választási lehetőségük van a ruhadarabok tekintetében. Persze ma is mindenki ki tudja alakítani a saját, egyéni stílusát, a kiegészítők terén sokkal nagyobb a kínálat. Egy elegáns férfi karóra öltöztet, azért, mert sokat elárul a viselőjéről.

Egészen más karakterű az a férfi, aki egy robusztus, nagy méretű, multifunkcionális karórát hord, mint az, aki egy minimál és letisztult stílusú, klasszikus, analóg számlapos, bőrszíjas órát visel. Ugyanakkor érdemes minden férfinek egy-egy a klasszikus eleganciát megtestesítő karórát beszerezni, még akkor is, ha elsőre nem ez a hozzá passzoló stílus. Egy fekete vagy barna bőrszíjas vagy teljesen fém kialakítású, ezüstözött vagy aranyozott, kristályüveges, visszafogott, de karakteres órával a kezünkön bárhol és bármikor megjelenhetünk.

Stílusos és elegáns férfi karóra

A sportos karóra

A sportosabb férfi karórák sosem fognak kimenni a divatból. Ezek inkább hétköznapi viselethez passzolnak, míg az elegáns darabokat inkább öltönyhöz, de minimum egy zakóhoz javasolt viselni.

Könnyedebb stílusú, de markáns és határozott megjelenésű férfiak számára a sportos karóra jobb választás lehet. Ezek az órák többféle színben is kaphatóak a kék, fekete, barna és szürke színek mellett, amelyek általában dominánsak ebben a kategóriában.

Az óradivat

A férfi karórák esetében is beszélhetünk óra divatról. A nagy márkák mutatnak ugyanúgy irányt ebben is, mint a kifutókon látott ruhák esetében. Ha szeretnénk mindig a legújabb trendeknek megfelelően öltözni, és ehhez passzoló karórát is hordani, akkor mindig nézzük meg a nagy divatházak óra kollekcióját.

Előbb-utóbb az elérhető árú karórák között is megtaláljuk a trendi, elegáns férfi karórákat. Így, ha van rá lehetőségünk, legyen inkább több karóránk. Legyen egy mindennapi használatra és legyen egy, amit különlegesebb alkalmakkor viselhetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában