szponzorált tartalom

2019.07.05. 14:49

Ha biztonságban a lakás, önfeledt a nyaralás

Otthonunkat úgy választjuk és rendezzük be, ahogy mi szeretnénk, hogy biztonságban és kényelemben érezzük magunkat. Így azt maximális védelemmel szeretnénk ellátni, hisz jobb félni, mint megijedni.

Nagy érték a saját lakás

Az otthon mindenki számára a biztonságot jelenti, és már alig várjuk, hogy mielőbb hazaérjünk egy hosszú munkanap után. Természetes, hogy szeretnénk biztonságba tudni azt. Van, aki többször visszalép indulás után a bejárati ajtóhoz, hogy valóban bezárta-e azt, vagy a lakásba, hogy kihúzta-e a vasalót.

De nem csak így tudjuk a biztonságot megteremteni. Ha mindenre kiterjedő lakásbiztosítást kötünk, akkor garantáltan még a nyaralás alatt sem kell aggódnunk.

Lakásbiztosítás? De melyik?

Az általános lakásbiztosítások nagyon hasonlóak, de azon felül mi választhatjuk meg, hogy milyen egyéb káresemény fedezésére van még szükségünk.

Mivel mostanában az időjárás eléggé viszontagságos a környezetváltozásnak köszönhetően, így a viharok, természeti katasztrófák sokszor házunkat, lakásunkat is érinthetik, így a választáskor ezt is mérlegelni kell. Mint azt is, hogy az ingóságainkat is belevegyük a biztosításba, hisz elég egy csőtörés vagy egy besurranó tolvaj, és azoknak is búcsút inthetünk. A pótlásuk pedig extra kiadást róhat ránk.

Lakások kívülről

Hogyan kössünk lakásbiztosítást?

Ahhoz, hogy a számunkra legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani, ahhoz több ajánlatot is össze kell hasonlítanunk. Ezt megtehetjük alkusz segítségével, aki elmondja, hogy a különböző lakásbiztosítások mely káreseményeket foglalják magukba, de megtehetjük önmagunk is, az internet segítségével. Ilyenkor nem csak a biztosításokat tudjuk összehasonlítani, hanem online meg is tudjuk kötni azt.

Biztosítás nem csak lakásunknak

Vannak olyan konstrukciók, melyek nem csak a lakásunkat védik, hanem akár magunkat vagy családunkat. Ilyenkor a lakásbiztosítás kombinálva van baleset-, vagy életbiztosítással. Így komplex védelmet kapunk, ha egy ajtóüveg eltörik, és a szilánkok megsebeznek minket.

“Az én házam az én váram” – tartja a mondás. Gondoskodjunk róla, hogy az is maradjon! Tudjuk biztonságba, hogy gondtalan legyen a nyaralás és kellemes a hazaérkezés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában