szponzorált tartalom

2019.07.17. 10:35

Garantált védelem megbízható szakértőtől

Napjainkban megnövekedett a kereslet a különféle biztonságtechnikai megoldásokra. A vagyon- és értéktárgyak jogosulatlan eltulajdonítása, az ingatlanok kifosztása nem csak anyagilag megterhelők, hanem lelkileg is megviselik az embert.

Az egyik legfőbb igényünk, hogy családunkat és értéktárgyainkat is biztonságban tudjuk. Lakásunk védelme fokozott figyelmet érdemel, hiszen életünk alaphelyszínének, otthonunk nyugalma és biztonsága a tét. Szomorú tény, hogy az ingatlanok kifosztásakor, a betörők elsősorban a nyílászárók, azon belül is a bejárati ajtók szerkezeti gyengeségeit használják ki. Egy klasszikus bejárati ajtó, egy rács vagy hevederzár már nem tartja vissza a betörőket. Arra is akad példa, hogy tokostul kimozdítják helyükből az ajtót, és játszi könnyedséggel jutnak be otthonainkba.

Miért a Nívó Ajtó?

A Nívó Biztonsági Ajtó alkalmazásával biztos lehet abban, hogy értékeit mindenkor biztonságban tudhatja. A cég immáron 50.000 háztartás nyugalmát biztosítja, és ez a szám fokozatosan növekszik, a cég szakértelmének és munkájának köszönhetően. Az ajtóra 10 év teljes körű garanciát kapunk, a teljes biztonságról a pontos kivitelezés és a masszív szerkezet gondoskodik.

A masszív tok-ajtó-zár hármasa tökéletes betörésvédelmet jelent. A biztonsági bejárati ajtó kiváló hő- és hangszigetelő is. Az ajtólapba acél lemez kerül beépítésre, a falba több ponton rögzítik az ajtót, és zárak tekintetében is a maximális tartósság és biztonság a mérvadó.

Személyre szabottan

Biztonsági ajtóját egyedi igényeinek megfelelően, egyedi méretben és színben rendelheti. A cég szakemberei helyszíni felmérés után készítik el árajánlatukat. Az egyedi méret mellett számos szín közül is választhatunk. A 69-féle színből biztosan megtaláljuk azt, amelyik pontosan illeszkedik elképzelésünkhöz.

Az ajtótervező program alkalmazásával mindezt láthatóvá is tehetjük. A vizuális megjelenítés során a kerettípus, a burkolatszín, a bevilágítók, üvegbetétek és kilincsek típusait is kiválaszthatjuk, így kapva képet az összhatásról. Ahogy a méretben, úgy a színválasztásban sem kell kompromisszumot kötnünk, hiszen az ajtó színezése a két oldalon akár eltérő is lehet. Szerencsés, ha a társasházi folyosó egységes képet ad. és az ajtók azonos színnel rendelkeznek. A belső oldalra pedig olyan színt kérhetünk, ami harmóniában áll otthonunk belső színvilágával.

A név kötelez

A cég lassan három évtizede foglalkozik biztonsági ajtókkal és kerítésekkel. Ez idő alatt számos fejlesztést vittek véghez, és sok technikai újdonságot alkalmaztak. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően ezek a biztonsági ajtók naprakészek és korszerűek. Ha úgy érzi, hogy elegáns és betörésbiztos bejárati ajtóra van szüksége, akkor a Nívó kínálatában biztosan megtalálja egyéni megoldását. A fémajtón valóban csak az tud bejutni otthonába, akit Ön bent szeretne látni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában