szponzorált tartalom

2019.06.06. 00:01

Ennyiért vásárolhatsz lakást Dunaújvárosban

Dunaújváros ipari létesítményeivel és panelrengetegével elsőként nem úgy tűnik, mint ami az otthont keresők álomvárosának számít. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy az elhelyezkedési lehetőségek, az oktatás és a környék kínálta szabadidős elfoglaltságok miatt a város mellett mind többen döntenek lakás céllal.

A koltozzbe.hu szerint az ingatlanárak messze nem olyan magasak, mint például Veszprémben vagy Kecskeméten, de azok is megtalálhatják itt számításukat, akik prémium kategóriás családi ház mellett szeretnék letenni a voksot. A Duna partján megtalálható sétányok, valamint a Budapest irányában elérhető természeti környezet remek kikapcsolódási lehetőségeket kínál a természet szerelmeseinek számára. Lássuk, mennyiért vásárolhatunk ingatlant, ha Dunaföldváron szeretnénk vásárolni!

Panelek már tízmillió alatt

Meglepő lehet, de a városban már akár tízmilliós ár alatt is hozzájuthatunk panellakáshoz. Ugyan az esetek többségében ezek felújításra szorulnak, melyre akár több milliót is rá kell majd költeni, de befektetési céllal biztosan jó választásnak bizonyulnak az ilyen lehetőségek. Ha beköltözésre alkalmas panelt szeretnénk magunkénak tudni, akkor minimum 12 milliós vételáron tehetjük ezt meg. A felújított, igényes megjelenéssel bíró típusok valamelyikének megszerzésére pedig az emelet száma és az elhelyezkedés tükrében pedig 14 milliót minimum rá kell költeni.

Olcsó családi házak

Amennyiben az olcsó családi ház kategóriában keresgélnénk, akkor már 14 milliós áron hozzájuthatunk kétszobás, hatvanöt négyzetméteres házhoz, mely igényes burkolatokkal és élhető terekkel áll rendelkezésre, tehát a minőséget sem kell feláldozni a korrekt árak oltárán. Természetesen az elhelyezkedésen sok múlik, ez ugyanis rendszerint jelentős hatást gyakorol az árképzésre. Nem mindegy az sem, hogy mikor épült a ház, és mennyire időtálló minőséget várhatunk el például a falazattól.

Kitűnő állapotú családi házak 30 millióért

Ha elsődleges az időtálló minőség, és mindenképpen korszerű megoldásban gondolkodunk, akkor 29-30 millióért már 5 szobás házhoz juthatunk hozzá. A szerelvényeket, falak állapotát, tereket illetően is kifogástalan családi házak akár több gyerekkel is ideális választásnak bizonyulnak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbben a hasonló árkategóriát részesítik előnyben, sokszor hitelfelvétellel kombináltan.

Ugyan a 47 milliós vételár már sokak számára nem a megfizethető kategória, mégis van kereslet a hasonló családi házakra is. Az igényes belsőépítészeti megoldások és a méretükben is élhető terek legalább olyan vonzerő sokak számára, mint a frekventált, mégis csendes területen történő elhelyezkedés.

Luxus ingatlan 60 milliós vételáron

A prémium kategória szerelmesei számára az 59-60 milliónál induló családi házak bizonyulnak ideálisnak. A mediterrán stílusú otthonok töretlen népszerűségnek örvendenek, de a parkosított kert, a hagyományos medence, valamint a stílusos belső kialakítás is olyan ismérvek, melyek azonnal bevonzzák a prémium kategóriás ingatlanok iránt érdeklődőket.

Dunaújváros ingatlanpiaci árai igen kedvezőek tehát azok számára, akik a fővárostól elérhető távolságban szeretnének letelepedni, és fontosnak tartják, hogy munkavállalás, tanulás és szórakozás szempontjából is megfelelő környezetben élhessenek. A Duna közelsége a természet szerelmeseinek garantáltan elnyeri a tetszését, még akkor is, ha fürdőzésre nem igen alkalmas az. Érdemes figyelemmel követni a dunaújvárosi ingatlan hirdetéseket, ugyanis kihagyhatatlan ajánlatokkal lehet találkozni területén.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában