szponzorált tartalom

2019.12.11. 16:24

Életérzés, mint vásárlási filozófia

A tél közeledtével nemcsak a hölgyek, de az urak számára is fontos a megfelelő lábbeli kiválasztása, amelyhez ma már számtalan üzlet kínálja termékeit. A különböző fazonok és kialakítások mellett eltérő minőségű és funkciójú cipőket gyártanak. Némelyik darab drága ára ellenére is silány minőségű, de honnan tudjuk eldönteni, melyik lesz az “igazi”, melyikben van meg az a plusz filozófia, amely igazodik hozzánk? Most ebben fogok segíteni neked.

A Bugatti története

Tudtad, hogy a híres márkanév kiválasztása “hasraütéssel” történt? Pedig így volt. A cég igazgatója, Klaus-Jürgen Möller egyszer csak felcsapta a telefonkönyvet, s találomra kiválasztotta ezt a hangzatos, már jól ismert nevet. A névválasztás jó döntésnek bizonyult, mivel a Bugatti ruházati cikkek egyre csak terjedtek, így a brand eléggé gyorsan hírnevet szerzett magának. Azonban a szabadalmazást követően a cég még csak kabátokat és ruházati termékeket állított elő. A cipők gyártása csak 1991-ben kezdődött meg, pont, mint az öveké, zokniké, farmereké és az ingeké is.

Örök filozófia

A lifestyleshop.hu-n kapható Bugatti cipők nemcsak a tökéletes minőséget, de olyan lábbelit is tükröznek, amelyeknek sajátos életérzése van, ez pedig megállíthatatlanul terjed. A cég folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően mindig képes meglepni a vevőket. Állandóan új anyagokkal, stílusokkal és kialakításokkal kísérleteznek, amelyek legtöbbször be is váltják a hozzájuk fűzött reményeket. Ez a gyártó több mint innovatív, hiszen számos alkalommal jelenik meg a piacon olyan újításokkal, amelyeken a legtöbb divatcég, sőt, még a legnagyobb újítók is elcsodálkoznak.

A jó választás

A Bugatti márka jelenleg szinte minden országban kapható, és a folyamatos technológiai újításoknak köszönhetően céltudatosan tör előre a térhódítás területén is.

Egy Bugatti férfi cipő tökéletes ajándék lehet párunknak. A laza stílusú, Bugatti férfi bokacipő fűzős felsőrésszel, textil béléssel ellátott termék, az egész napos kényelemről pedig a Soft Fit technológiája gondoskodik.

Egyéb márkák

Természetesen a Bugatti mellett számos kiemelkedő ismert nevet fontos megemlíteni, amelyek a legnagyobb minőséget kínálják a vásárlók számára. Ilyen még például, a Rieker, New Balance, az S.Oliver vagy a Skechers is. Bármelyiket is választod, határozottan csak jó döntést hozhatsz.

A hasznos ajándékok mindig kellenek, ezért egy igényes lábbeli telitalálat lehet! Mielőtt azonban vásárolnál, érdeklődj a megajándékozni kívánt személy stílusáról és elvárásairól, s a webáruházban mindennemű igényre találsz terméket.

Ha felkeltette érdeklődésedet a cikk, akkor a lifestyleshop.hu egyedi kínálata további ötleteket adhat számodra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában