szponzorált tartalom

2020.09.04. 09:15

Elektromos eszközök az otthonodban – szerezd meg olcsóbban!

Egy megfelelően gépesített háztartás aranyat ér a mai, rohanó világban. Az elektromos eszközök egyértelműen megkönnyítik a mindennapjainkat, hiszen nagyon sok tevékenységet elvégeznek helyettünk, amit korábban nekünk kellett. Sajnos azonban az áruk is tükrözi a hasznosságukat: ezek a készülékek nem éppen olcsók, és igencsak meg tudja terhelni a kasszát egy-egy darab beszerzése.

close-up view of an arm opening the dishwasher in the kitchen of the apartment. Housework concept.

Fotó: Miguel Tamayo Fotografia

Nem mindegy az időzítés

Sokat számít ugyanakkor, hogy hol és mikor vásároljuk meg őket, ha ugyanis tudatosan és okosan időzítjük ezeket a beszerzéseket, rengeteget spórolhatunk az árukon – több tízezer forinttal juthatunk hozzájuk olcsóbban! Jó megoldás például, ha a Gruppi.hu oldalról vásárolunk, ahol óriási kedvezmények vannak ezekre a termékekre.

Az oldal a legjobb akciókat kínálja a termékeire vonatkozóan. A Napi ajánlatokat 48 órán át lehet a megjelölt alacsony áron megvásárolni, de a Speciál ajánlatok lejártát is mindig láthatjuk. Érdemes tehát folyamatosan figyelemmel kísérni a tartalmat, nehogy lemaradjunk valami olyasmiről, amire szükségünk lenne. Ezt sokan meg is teszik egyébként, ugyanis havonta több százezer ember látogatja a honlapot.

Milyen elektronikus eszközök érhetők el a kínálatban?

Ahogy említettük, az életünk nagyon sok területén jelentenek hatalmas segítséget ezek a készülékek, így rengetegféle érhető el belőlük a Gruppinál is. Hősugárzók, ventillátorok, okoseszközök, takarítóeszközök, telefonok stb. A sort hosszasan lehetne sorolni.

Ezek mindegyike nagyon hasznos a mindennapokban, de nyilvánvalóan az ember nem tud mindent beszerezni, hiszen az anyagi lehetőségek végesek. Éppen ezért, az alábbi listával segítünk abban, hogy mik azok, amikkel a legtöbb időt lehet megspórolni a házimunkában, illetve mik a legjobban kihasználhatók.

Érdemes azokra a termékekre fókuszálni, amik a házimunkát könnyítik meg, hiszen a munkahely után a többség azzal tölti a legtöbb időt.

Amit mindenképpen érdemes otthonra beszerezni:

  • Robotporszívó. Egy átlagos családnál napi szintű porszívózásra van szükség a tisztaság fenntartására, ugyanis rengetegféle kosz keletkezhet a padlón: behordott sár, morzsák, szöszök stb. Nagyon fárasztó napi szinten a porszívózással bíbelődni, éppen ezért egy robotporszívó remek választás lehet. Elvégzi ezt a munkát magától, miközben mi tölthetjük azt az időt például a családdal is.
  • Hősugárzó. Minden ősszel és tavasszal megvan az az átmeneti időszak, amikor még nem fűtünk, de már kissé hűvös van a lakásokban. Különösen a napi fürdés esetén érezhetjük hidegnek a lakást. Ezt a problémát kiválóan megoldja egy hősugárzó, ami pillanatok alatt felfűt egy-egy helyiséget.
  • Gőzölős takarító. Gőzzel sokkal könnyebb eltávolítani a szennyeződések zömét, mint vízzel, ráadásul még sikálni sem kell! Így sokkal gyorsabban megszabadulhatunk a kosztól, és teljesen tisztává varázsolhatunk gyakorlatilag bármit. A gőzölős takarító nagyon sok időt megspórolhat így nekünk, érdemes beszerezni.
  • Okoseszközök. Az okoseszközök használata kezd már alap lenni, de mindig lehet kicsit bővíteni a kört. Az okosóra nagyon hasznos, de már egy hagyományos televízió is lehet Smart tv, hála az erre szolgáló kütyünek! A mindennapi kényelem fokozása ezekkel az eszközökkel igazán nem nehéz!
  • Mindezt pedig szinte fillérekért szerezhetjük be – induljon a vadászat!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában