szponzorált tartalom

2019.10.04. 15:32

Az időtálló szépséget a kozmetikai gépek szállítják

Ránctalanításért és alakformálásért már régóta nem kell szabit kivennünk és kés alá feküdnünk. A legújabb technológiák olyan tendenciákat indítanak útjukra a szépségiparban, amiről korábban nem volt elképzelésünk. Tévedünk ha azt hisszük, hogy a kozmetikai ipar már mindent megmutatott, amit tud.

A technológia finomodásával párhuzamosan tűnik el az igény arra, hogy kilépve egy klinikáról arcunkra legyen írva, hogy az ’meg van csinálva’. A közösségi média terjedésével együtt tovább nő az igény a tökéletes megjelenésre, ám ez ma már mást jelent, mint évekkel ezelőtt.

  • Az ápolt és divatos nő természetes – vagyis sokkal inkább fontos a természetes hatás, mint a látványos, mesterkélt megjelenés.
  • A megelőzés észszerűbb, mint a gyógyítás – vagyis 30+ évesen egyszerűbb eltüntetni egy kezdődő ráncot, mint 70 évesen feltölteni ugyanazt a barázdát.
  • Sok kicsi sokra megy – ha sok kis adagra osztunk el egy adag botoxot, és úgy adagoljuk az ajakba, természetesebb hatást érhetünk el vele.
  • A legfrissebb szépségipari trendekről részletesen tájékozódhatunk a kozmetikai gépeket forgalmazó hazai webáruházaktól.

    Feltöltés és bőrfiatalítás új területeken új eszközökkel

    A súlyos fülbevalók elnyújthatják a fülcimpát, sőt néha át is szakadhat. A fül megfiatalítása egy olyan új eljárás, amikor a fülcimpák megerősítéséhez és feltöltéséhez nincs szükség sebészeti beavatkozásra. Zsibbasztó nélkül is elvégezhető és igazán csak néhány másodpercig tart.

    Az igazi szépség ma egyet jelent a természetességgel

    A kor előrehaladtával csökken a kézfej zsírállománya és nedvességtartalma, emellett pigmentfoltok jelenhetnek meg rajta. Hyaluronikos kézfeltöltéssel hatékonyan újraépíthetjük a szükséges állományt, hogy kézfejünk ne árulja el szemérmetlenül korunkat. A kezelés után ajánlott naponta orvosi bőrápolóval fenntartani az elért állapotot.

    Nem gondolnánk, hogy a laptop és az okostelefon gyakori nézegetése milyen látható lenyomatot hagy a nyakunkon! Az összegyűrődött bőrt ma már könnyen eltűntethetjük a bőrbe juttatott anyagokkal, amik újra frissé és feszessé varázsolják.

    Átütő fejlesztés az alakformálásban a BTL EMSculpt, ami nem csak csökkenti a zsírállományt, hanem egyúttal izomzatot is épít. A készülék elektromágneses teret használ. Az egyetlen technológia, ami elpuszíttja a zsírt, miközben egyidejűleg felépíti az izmokat, miközben a környező szöveteket nem érinti.

    Kinetikus energiát és gyógyhatású vegyületeket juttat a bőr alá egy belépési ponton keresztül az új JVR technológia, ami tulajdonképpen szinergiát jelent az injektálható anyagok és a kozmetikai készülékek között. A kezelést ránccsökkentéshez és hegyek eltüntetéséhez ajánlják. Elősegíti a kollagénképződést, erősebb bőrszövet kialakulását, valamint a bőr hiányosságainak kijavítását.

    Zsírcsökkentő kezeléssel már izomzatot is építhetünk

    Ha továbbra is szeretnénk a hazai kozmetikai szalon élvonalába tartozni, vagy célunk bekapcsolódni a legmagasabb minőségben szolgáltató klinikák munkájába, szemmel kell tartanunk a legújabb szakmai trendeket. A szépségipari gépeket magas minőségben forgalmazó webáruházak nem csak bemutatják a legújabb készülékeket, hanem részletes és alapos tájékoztatást nyújtanak a legfrissebb technológiai fejlesztésekről is. A nagykereknél egy helyen beszerezhetőek azok az alakformáló gépek, fényterápiás és ultrahang készülékek, gyantázógépek, szépségápolási termékek, amik egy szépségszalon alapvető felszerelését biztosítják.

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában