szponzorált tartalom

2019.08.08. 16:28

A szépészeti beavatkozások gyöngye: a HIFU

Nem szükséges drága kozmetikai kezeléseket és plasztikai sebészeti megoldásokat igénybe vennünk ahhoz, hogy megfelelően gondozzuk kinézetünket és minden tőlünk telhetőt megtegyünk szépségünkért.

Ma már számos olyan szépészeti beavatkozás érhető el, melyek nem csak, hogy fájdalommentesek vagy kevés fájdalommal járnak, de elterjedésükkel a kisebb költségvetésből gazdálkodó hölgyek is megengedhetik maguknak ezeket a kezeléseket.

Ilyen megoldás a HIFU gép, avagy a High Intensity Focused Ultrasound, mely olyan egyedülálló technológia, ami ultherapy néven vált ismertté. Ráadásul ismertsége növekedésével egyre csak népszerűbbé válik a HIFU, mely leginkább annak köszönhető, hogy segítségével műtéti beavatkozás nélkül érhető el az arcplasztikával megegyező kívánt hatás. Jól hangzik, nem?

Népszerűségét jól mutatja, hogy az Egyesült Államokban csupán egy kozmetikai kezelés előzi meg, az pedig egy műtéti eljárás, a mellnagyobbítás. Azok, akik igénybe veszik a magas intenzitású fókuszált ultrahangot arcuk megszépítésére, szinte kivétel nélkül pozitívan nyilatkoznak az eljárás sikerességét illetően. A páciensek 95%-a elégedett az elért eredménnyel, mely valljuk be, igencsak jelentős, különösen akkor, ha figyelembe vesszük, hogy a kozmetikai piacon elérhető különféle kezelések gyakran nem hozzák az ígért eredményeket.

Az elégedettség már az első alkalmat követően is kialakul, amit a további kezelések csak fokozni tudnak. Akár már egy alkalmat követően gyors és látványos eredmény észlelhető a kezelt bőrfelületen, legyen szó a mimikai ráncok, a toka vagy akár a dekoltázs kezeléséről.

Bizony, a HIFU nem pusztán hatékony és gyors megoldás a bőr kezelésére, ráadásul igen széles körben alkalmazható is. Szemhéj- vagy akár teljes arc lifting, a bőr tömörségének javítása és ez által a ráncok halványítása, toka csökkentése vagy a dekoltázs fiatalítása – néhány példa csupán, ahol kiemelkedő eredmények érhetőek el ezzel az ultrahangos eljárással.

De vajon hogyan hat ez a csoda gép?

Bőrünk rugalmasságát és fiatalságát főként a kollagénnek köszönhetjük, mely azonban 30 éves korunk után sajnos már nincs jelen kellő mennyiségben a szervezetünkben. A HIFU eljárás nem csak a kollagén és elasztin termelést indítja be, hanem növeli a bőr alátámasztását is. Egyszóval lelassítja a bőr természetes öregedését.

Ráadásul ha szükséges, még mélyebbre hatol bőrünkben, mely által leolvasztja a felesleges zsírszöveteket, ezzel eltüntetve a tokát vagy új élt adva arcunknak.

Mivel a hagyományos kozmetikai kezelésekkel ellentétben nem egy felszíni kezelésről beszélünk, ezért az eredmény is várat magára néhány napot. Érdemes azonban várni, ugyanis az elégedett felhasználói arány alátámasztja a HIFU módszerét.

Ha szeretnél tehát műtéti beavatkozás nélkül tenni a fiatalságod megőrzése érdekében, érdemes használatba venni ezt a csúcstechnológiát. Sokan már 30 éves kor felett is szívesen újra rajzolnák arcukat, azonban a kor előrehaladtával mind látványosabb eredmények érhetőek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában