szponzorált tartalom

2019.08.16. 05:00

A Continental biztosítja a folyamatos fejlődés és tanulás lehetőségét

A versenyképes kompenzációs csomagnak és a béren kívüli juttatásoknak is köszönhetően megbecsülve érzik magukat a munkatársak, a Continental nemzetközileg is elismert stabilitása és kiszámíthatósága pedig tovább növeli a biztonságérzetüket és a vállalat iránt tanúsított elkötelezettségüket.

Fotó: PORKOLAB PATRIK

Röviden összefoglalva ezt szűrhetjük le a vállalat munkatársaival készített interjúkból, amelyek közül az egyiket most megosztjuk olvasóinkkal.

Pozsgai Dorka 2016 októberében csatlakozott a budapesti Vehicle Dynamics (VED) logisztikai csapatához, majd 2017 áprilisában került át a VED csapatához gyártáselőkészítőként.

Feladataim közé tartozik a mintagyártásokhoz kapcsolódó termék jóváhagyási folyamat dokumentumainak elkészítése, a változásmenedzsment lebonyolítása és a projektvezetők támogatása az új termékek bevezetésében. Emellett a hozzám rendelt autógyártók kisebb projektfeladatait is ellátom.

A munka és magánélet egyensúlya fontos jellemző az ember életében. Hogy látja, a munkahelye és a saját részéről ezt a kérdést?

Mivel pályafutásom kezdetén párhuzamosan jártam egyetemre és dolgozni, fontosnak tartottam, hogy a vezetőm és a közvetlen munkatársaim támogassanak a tanulmányaim elvégzésében. Hatalmas segítséget kaptam, mind a diplomamunkám elkészítésében, illetve az egyetemen tanultak gyakorlatba való átültetésében. Sokszor könnyebb volt megérteni és megtanulni azokat a témákat, amelyekkel a munkám során is találkozhattam. A rugalmas munkavégzésnek köszönhetően, soha nem kellett azon aggódnom, hogy a munkán kívüli életemet hogyan szervezzem.

Milyennek látja a Continentalnál, mint nemzetközi vállalatnál a fejlődési és tanulási lehetőségeket?

Meglátásom szerint a vállalat biztosítja a folyamatos fejlődés és tanulás lehetőségét, mivel törekszik a legújabb és legmodernebb technológiák megismertetésére és bevezetésére. Nem csak a saját dolgozók fejlődésére fordít figyelmet, hanem részt vesz a magyar kis- és középvállalkozások fejlesztésében, ezzel is felelősséget vállalva a társadalom iránt.

Hogy látja, mennyire helyeznek hangsúlyt a cégnél a fenntarthatóságra?

Úgy gondolom, hogy elengedhetetlen, hogy egy multinacionális cég kellő figyelmet fordítson a környezeti terhelés enyhítésére. A budapesti telephelyen nagy hangsúlyt fektetnek a szelektív hulladékgyűjtésre és az energiatakarékos izzók használatára a gyártócsarnokok területén is, ahol többek között azon dolgozunk, hogy precízebb és modernebb fékvezérlő egységeket gyártsunk.

Mennyire könnyű megtalálni a közös hangot a kollégákkal egy ilyen nagy vállalatnál?

Szerencsésnek érzem magam, hogy már a karrierem elején egy elfogadó és segítőkész csapatba kerülhettem be. Egy folyamatosan fejlődni és tanulni vágyó fiatal számára motiválóan hat, ha olyan szakemberekkel dolgozhat együtt, akik hajlandóak a tudásukat átadni és hagyják utána, hogy a megszerzett tudást a gyakorlatban is elsajátítsa és tovább fejlessze.

Miért ajánlaná másoknak, hogy a Continentalnál dolgozzanak?

Amellett, hogy vezető technológiai vállalatként van jelen a piacon, szerepet vállal az itt dolgozók egyéni fejlődésében, és a munkatársi viszonyok megfelelő kialakításában.

A Continental aktuális állásajánlatairól és nyitott pozícióiról ide kattintva tájékozódhat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában