Pr-cikk

2022.05.27. 01:00

Plus-size divat – melyik fürdőruha passzol az alakodhoz?

Rohamléptekkel közeledik a fürdőruhaszezon, úgyhogy egyre égetőbb nemcsak a nap, hanem a kérdés: milyen típusú fazon illik hozzád? Sokan szinte sokkot kapnak ettől a témától, mert nem elégedettek magukkal, mert úgy érzik, hogy bármit is választanak, az nem előnyös. De megnyugtatunk. Egyrészt ez tömeges jelenség, másrészt pedig nem igaz. Hogy ezt hogy értjük? Úgy, hogy mindez egy alaptalan aggodalom, mert bármire is voksolj, a szépséged borítékolható!

Plus-size divat – melyik fürdőruha passzol az alakodhoz?

Forrás: answear.hu

Napozni vagy úszni szeretnél inkább?

A fürdőruhák között számtalan szempont alapján válogathatsz. Az egyik legkedveltebb rostálási módszer az alak figyelembevétele. Aztán a funkcionalitás is célszerű pellengérre állítani. Ha például jobbára a vízben szeretnél tartózkodni és úszni, akkor olyan darabban érdemes gondolkodni, ami tart, némileg szigetel, egyúttal a lehető legnagyobb kényelmet borítékolja, miközben nem akadályoz a szabad mozgásban. Ellenben, ha neked a strandolás egyet jelent a napfürdőzéssel, akkor olyan fazon a neked való, ami pont azokat a részeidet láttatja, amik napfény után sóvárognak. Természetesen ezt a két területet kombinálhatod is, sőt. Akár két modell beszerzésével pontot is tehetsz az ügy végére, mert így egy az egyben felkészülhetsz minden parton és vízben adódó eshetőségre. És tudod, az örök jó tanács, hogy az a te választásod, ami minden tekintetben a legtöbbet adja neked! Ennél kevesebbel soha, semmilyen körülmények között sem érdemes beérned!

Halász vagy nem halász?

Most nem a horgászokra gondolunk, hanem a nacikra, amik bizony a hőségben nagyon is jó szolgálatot tehetnek neked. Vásárolj női rövidnadrágok az Answear kínálatából, mert így nem érhetnek váratlanul a kánikula napjai. Az előrejelzések ugyanis egybehangzóan arról árulkodnak, hogy lesz idén nyáron forróság bőven. Vélhetően a szélsőséges változások sem maradnak el, ahogy azokat már évek óta tapasztalhatjuk. Tehát már csak ezért is célszerű több hosszúságú modellel felszerelkezned. Ezek után jöhet az eső meg a lehűlés, nem hozhatnak zavarba a nem tervezett meteorológiai fordulatok.

Az, hogy mekkora az a rövidség, ami ajánlható abszolút egyénfüggő. Az a mérce, de mondhatjuk úgy is, hogy az a határ, ameddig te még pont jól érzed magad a bőrödben. Ha ez sérül, akkor már nem kerek egész a kép, úgyhogy hallgass a szívedre, így a centik sem okozhatnak csalódást!

Női Fürdőruhák
Forrás: answear.hu

Melyik ruhadarab az idei esztendő sztárja?

Nagyon úgy néz ki, hogy jelen pillanatban nincs új a nap alatt. Hogy miért? Azért, mert a https://answear.hu/k/noi/ruhazat/overalok-es-kezeslabasok linken található ruhák azok, amik aratnak. És nemcsak idén. Tavaly sem volt ez másként. Nagyon úgy tűnik, hogy a kezeslábasok beleírták magukat a divattörténetbe és újra, meg újraíródik a sztorijuk milliók legnagyobb örömére. A színes, stílusos, nőies fazonok felfedezésre várnak! Aki már próbálta őket többé nem kíván megválni tőlük, szóval ha még nincsen tapasztalatod, akkor itt az idő a változtatásra, ha pedig már rajongó vagy, akkor jöhet a gardróbszekrény tartalmának bővítése!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában