Pr-cikk

2022.05.14. 05:00

„A rajzain mindig ketten szerepeltünk”

Bár az édesanyák vasárnapja már mögöttünk van, a valódi anyai szeretet, és a gyermeki ragaszkodás nem múlik el, kitart egész éven át. Az április 29-én elindult anyák napi fotópályázatunkban az együtt megélt szeretetteljes pillanatokat szeretnénk megmutatni. Sorozatunkban Zoltán Erika énekesnő, és lánya, Kátai Zoé tánctanár, személyi tréner avatja be az olvasókat kapcsolatuk egy-egy meghitt részletébe, felidézve a legemlékezetesebb közös élményeiket.

A kérdésre, hogyan telik a Zoltán-Kátai családban az anyák napja, Erika elárulja: – Onnantól kezdve, amikor Zoé már tudatában volt annak, hogy ezen napon az édesanyákat ünnepeljük, vagyis ő engem, a korához mérten mindig készült valamivel. Rengeteg rajzát tettem el, ezeken mindig ketten szerepeltünk. Aztán később, amikor már tudott írni, idézetekkel tarkított kis leveleket adott, amelyek mind arról szóltak, hogy ő mennyire boldog azért, hogy én vagyok az anyukája. Ezekből sokat be is keretezett, és úgy adta át, én pedig kitettem a falra őket – mondja Erika. Mint kiderül, Zoé sosem vesz vágott virágot, mert tudja édesanyjáról, amit ő a rajongóknak is mindig elmond, hogy neki a cserepessel lehet igazán örömet szerezni, mert azt tudja sokáig dédelgetni, pátyolgatni, nézegetni. 

– A lányom mindig készül anyák napjára valamilyen személyre szóló meglepetéssel, de idén azt hittem, hogy ez elmarad – mondja Erika. – Egyrészt május 1-jével egy napra esett, és mi Robival dolgoztunk, másrészt Zoé elutazott a barátjával. Mégis, reggel arra ébredtem, hogy amit minden évben le szokott írni, azt most elküldte nekem üzenetben. – Azt is megírtam, hogy anya hol keresse meg a szekrényemben azt az ajándékot, amivel készültem – teszi hozzá Zoé. – Bevallom, nem is számítottam rá – mondja meghatódva Erika –, azt hittem, az utazással van elfoglalva, de végül megkaptam a magam kis gyönyörű virágkosarát, amiben természetesen nem szálas virágok voltak, és persze benne volt a hagyományos kis levélke is.

Május 27-ig várjuk az olvasóink által beküldött fotókat, ahol anya-lánya vagy anya-lánya-unokája együtt szerepelnek. A duol.hu/anyalanyafoto oldalon a képek feltöltésével egy időben szavazásra is van lehetőség, sőt érdemes minél több szavazatot gyűjteni, mert megyénként a legtöbb szavazatot kapott fotókat értékes CEWE utalványokkal jutalmazzuk. Aki országos szinten a legtöbb szavazatot gyűjti össze, részt vehet egy profi fotózáson, sőt akár a Fanny címlapjára is kerülhet. Nevezzen Ön is a legszívderítőbb családi képével, és zsebeljen be minél több szavazatot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában