pr cikk

2021.11.29. 00:00

Legyél a legsikeresebb informatikus a digitalizáció világában!

Az elmúlt két év egészségügyi történései jelentős terhet tettek a gazdaságra és a munkaerőpiacra. A digitalizáció szerepe talán most a legjelentősebb!

Informatika Natív statív kép

Az egyetemi, főiskolai felvételi időszakhoz közeledve bátran ajánljuk olvasóinknak azokat a felsőoktatási vagy diplomás képzéseket, ami a most érettségizőknek, vagy már jelenleg is munkát vállaló személyeknek is alkalmas.

A 2000-es évektől kezdődően a digitalizáció meghatározza napjainkat, a folyamatokat, ügyintézéseket és a munkavállalók hétköznapjait az informatika határolja körül.

Az informatikusok szerepe felértékelődött, hiszen programozóként, fejlesztőként, technikusként, vállalatirányítási rendszerek üzemeltetőjeként, rendszergazdaként vagy gazdasági informatikusként a munkavállalók stabil pozícióban tudják feladataikat ellátni akár otthonról is.

A felsorolt tudással, szakmákkal a munkaerőpiacon könnyedén el tud bárki helyezkedni, arról nem is beszélve, hogy az álláskereső oldalakon a bérek itt a legmagasabbak. Egy programozó bruttó 1.000.000 – 1.200.000.000 Ft havi bért is megkereshet.

A régió tudásközpontjában, a Dunaújvárosi Egyetemen az informatikai képzésterület az egyik legerősebb. Az ország számos nagy vállalata támogatja az egyetem oktatását, hogy az naprakész, alkalmazható és piacnak megfelelő legyen. Olyan ipari és duális partnerek működnek közre az informatikus diplomás szakemberek képzésében, mint az MVM Informatika, a MÁV, a Harman, az EVOSOFT, vagy az IntelliFactory. Az itt tanuló informatikusok megtanulják a programozás bizonyos területeit, az adatbázisok kezelését, a gazdaságinformatika skilljeit és a digitális rendszerek üzemeltetését.

A gyakorlati képzés mellett az intézmény előnye, hogy ide akár EMELT SZINTŰ ÉRETTSÉGI nélkül is bekerülhet valaki.

Alapozd meg a jövődet a Dunaújvárosi Egyetemmel és legyél a sikeresebb informatikus a digitalizáció világában!

Érdeklődj részletesebben az egyetem honlapján:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában