hirdetés

2021.06.18. 10:23

Maradj divatos – nézd meg, mik a legmenőbb lábbelik idén!

A cipődivat, minden máshoz hasonlóan, folyamatosan változik. A többé-kevésbé maradandó vonalak mellett folyamatosan vannak újdonságok, és persze visszatérő trendek is. Szerencsére 2021-ben is elég vegyes a felhozatal ahhoz, hogy egészen biztosan mindenki találjon számára megfelelő lábbelit.

PR-cikk

Maradj divatos – nézd meg, mik a legmenőbb lábbelik idén!

Fotó: Iakov Filimonov (JackF)

Természetesen a csajos, elegáns és sportos stílusban egyaránt megtalálhatod azt, ami a legjobban illik hozzád és az aktuális öltözékedhez. Többféle vonalon is próbálkozhatsz – kit tudja, lehet, hogy jól érzed magad olyan cipőkben és szandálokban is, amire nem is gondoltál volna! Egy kis szekrényfrissítés pedig sosem árt, nem igaz?

De lássuk csak, mi az, amit idén muszáj beszerezned:

  • A platform szandálok. Volt már divat néhány éve a platform cipő, azonban idén újra hódít ez a fazon! Lehet a talpa teljesen egyenes, vagy a sarokrésznél emelt is, és természetesen változó magasságú. A platform szandálokban az a jó, hogy megadják azt a pluszt, amit a magassarkúk: formás láb, szebb tartás, pár centi plusz. Viszont kétségtelenül kényelmesebbek és könnyebb bennük járni. Nem is gondolnád, milyen kényelmes tud lenni egy ilyen szandál – próbáld ki!
  • Bokapántos szandálok. Még mindig a nyári lábbeliknél maradva, a finom bokapántokkal idén nem lehet mellényúlni! Lehet a szandál tűsarkú, platform, vagy teljesen lapos is, a vékony bokapánt nagyon nőiessé és csinossá teszi. Ilyen szandál mindenképp legyen a készletedben – találkozhatsz velük akár a Guess kínálatában is.

  • Sneakerek. Természetesen a sportos stílus kedvelőinek is lesz miből válogatnia, hiszen a sneakerek közt is lesznek új fazonok, sőt, a régi örökzöldek is megtalálhatók, mint amilyen például az Adidas Stan Smith. Idén hódítanak az igazi retro sportcipők, de nagyon népszerű a klasszikus tornacipő, valamint a bebújós slip on cipők is. Csak rajtad áll, hogy melyik mellett teszed le a voksodat – bármelyikben divatos lehetsz!
  • Platform papucs. A platform mánia a strandon sem kerüli el az embert. A szinte kötelezőnek számító gumi flip-flop papucs helyett idén inkább válaszd a magasított talprésszel rendelkező platform papucsokat, így a vízparton vagy az élményfürdőben is trendi maradhatsz minden körülmények között.
  • Díszítő láncok. Ha a feltűnőbb darabokat kedveled, akkor nyilvánvalóan a szemeid folyamatosan a díszesebb cipőket keresik. Idén a láncok hódítanak teret maguknak, és nemcsak a táskákon, hanem a lábbeliken is. Bátran válassz olyan cipőt, amit apró láncok tesznek egyedibbé – csak figyelj rá, hogy be tudd illeszteni a ruhatáradba!
  • Ne félj a színektől! Egy kicsit általánosabb tanács a végére: a színes lábbelik menők! Persze a klasszikus fehér és fekete nyilván idén sem hiányozhat a készletből, de nyugodtan válassz élénkebb árnyalatokat is. Érdemes a meglévő holmijaid színét szem előtt tartani, és azokhoz választani a cipő színét.
  • Nyugodtan légy idén vagány és feltűnő – ez most kéz a kézben jár a nőiességgel! Nézz szét alaposan a kínálatban, és találd meg a neked való cipőket az idei szezonra!

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában