szponzorált tartalom

2021.02.24. 12:31

Páratlan belföldi utazás lehetőségek várják

Hamarosan itt a nyári időszak, de még csak arra sem kell feltétlenül várni, ha valaki a belföldi utazás mellett dönt. Tény, hogy Magyarország egyik sarkában sincs tengerpart, ahol kellemes napsütésben és melegben fürdőzhetne, viszont kimondottan híres több vidék is a wellness üdülőiről, termál strandjairól. Van tehát miben válogatni, csak tudni kell merre érdemes nekilátni a keresésnek.

Old chapel near lake in Hungary

Forrás: freepik

Élményekben dús belföldi utazások

Az országnak számos híres városa és vidéke várja télen-nyáron a látogatókat, kellemes környezetével, kiváló ételeivel és számos pihentető, lazító szolgáltatásaival. Amíg vár a kellemes meleg időszakra, addig sem kell a lakásba bezárkóznia, hiszen a termálfürdők jelentős része folyamatosan nyitva áll. Választhat uszodák, strandok, műemlék- és barlangfürdők között a belföldi utazás keretében. Mindenképpen említésre méltó Miskolctapolca, a Gyulai Várfürdő, a Szentesi Sport és Üdülőközpont, valamint Hajdúszoboszló több helyszíne.

Ahogy pedig feljebb kúszik a hőmérő higanyszála, máris felkaphatja a hátizsákot, hogy bejárja az ország kaland- és élményparkjait, bicikli útvonalait vagy a fergeteges Kék Túrát, amit a National Geographic is beválogatott a legjobbjai közzé. Híresen gyönyörű a Nyíregyházi Állatkert, de ezen a területen a Veszprémi- és Budapesti vadasparkok szintén a fiatalok és felnőttek kedvencei közé tartoznak.

Teljes kikapcsolódás a belföldi utazások keretében

Mind a négy évszakot megéri kihasználni arra, hogy megismerkedjen a fantasztikus magyar tájak szépségével. Ha szeretne minél többet látni, akkor érdemes alaposan megterveznie, hogy merre történik meg a kirándulás az adott útvonalon, és ott pontosan miket tekinthet meg.

A költségek gyakran merülnek fel kulcskérdésként, aminek kapcsán jó hír, hogy a TESCO utazási kedvezmények számos itthoni helyszínre vonatkoznak. Dobogókő, Tihany, Eger, Gyula, Zalakaros és természetesen Budapest is azon vidékek közzé tartozik, ahol több napot tölthet el kényeztető szolgáltatások keretében, kifejezetten kedvező árakon, a TESCO utazás ajánlatok és akciók révén.

Amikor úgy érzi, hogy a rohanó világ már túl sokat vett ki Önből, akkor lassítson le és adja át magát a hazai élmények fantasztikus kínálatának! Nem is gondolná, hogy mennyi eddig ismeretlen környék vár arra, hogy közelebbről felfedezze. Tegye meg minél hamarabb!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában