szponzorált tartalom

2020.12.15. 11:29

Lepd meg személyre szóló ajándékkal gamer barátodat!

Nem vagy otthon a játékok világában, de tökéletes ajándékot szeretnél találni gamer barátodnak? Egy egyedi póló tökéletes választás lehet számodra! Ezzel nem lőhetsz mellé, hiszen ha a játékokhoz nem is értesz, barátod ízlését, illetve a kedvenceit biztosan ismered.

Játékok széles palettája a Los Polos Pólóműhelynél

A Los Polos Pólóműhely webáruházában számos kész minta között válogathatsz, melyek rengeteg felkapott és klasszikus játékot elevenítenek fel. Találkozhatsz a legnépszerűbb lövöldözős játékokkal: a Call of Dutyval, a Counter Strike-kal, a World of Tanks-szel, az Apex Legends vagy a Fortnite játékkal. Akadnak story alapú játékok is a minták között, mint például a lebilincselő Uncharted 4, sokak kedvence, a The Witcher, vagy a nemrég megjelent Cyberpunk 2077.

Természetesen olyan klasszikusok sem hiányoznak, mint a League of Legends, a Mortal Kombat, az Assassin’s Creed, a World of Warcraft, a Minecraft vagy a Dark Souls. A nemrégiben felkapott Among Us is számos mintát ihletett. A régi motorosoknak tetszhetnek a retro minták is, akadnak Commodore 64, Nintendo és Super Mario témájú pólók.

A vagány darabok mellett számos humoros pólót is találhatsz. Ilyen például a „Szeretem, mikor a barátnőm hagy játszani!” feliratú. Amellett, hogy jól néznek ki, kényelmes viseletet is jelentenek a Los Polos Pólóműhely gamer pólói ugyanis 100% pamutból készülnek.

Online pólótervezés

Egyik mintát sem érzed az igazinak? Semmi probléma, hiszen a Los Polos Pólóműhely lehetőséget ad online pólótervezésre is. Nincs más dolgod, mint hogy szabadjára engedd a kreativitásodat! Ráteheted a pólóra barátod kedvenc játékát, karakterét, akár valamilyen fényképet is. Adhatsz hozzá egy vicces, szívmelengető vagy egy menő feliratot is. Minden az ízlésedre van bízva!

Ha hidegebb időszak előtt álltok, érdemes megfontolnod, hogy egy egyedi pulóvert tervezz neki. Az utolsó percekben döntöttél az ajándékról, és félsz, hogy nem érkezik meg időben? Aggodalomra semmi ok, ugyanis lehetőséged van SOS gyártást kérni. Ennek értelmében 24 órán belül elkészítik Neked a pólót, így biztosan nem ér majd csalódás!

Egyéb személyre szóló ajándéktárgyak

Ha van már gamer pólója a barátodnak, vagy csak mást szeretnél adni neki, rengeteg ajándéktárgy között válogathatsz még. Tervezhetsz egy személyre szóló bögrét, ami pazar dísze lehet a gamer asztalnak. Egy nagy vászonkép a kedvenc játékáról ugyancsak szuper ajándék lehet, és jól mutatna a szobája falán. Az egyedi párna klasszikus és jól bevált ajándék, emellett praktikus is, hiszen nemcsak dísz, de használati tárgy is egyben.

Ha ezek mellett döntenél, a Los Polos Pólóműhelynél megtervezheted őket, de kész minták között is nézelődhetsz.

Lepd meg barátodat egy személyre szóló, kreatív ajándékkal, és tedd számára élvezetesebbé a játékot!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában