szponzorált tartalom

2020.11.16. 12:19

Zárt terek fertőtlenítése

A zárt terek takarítása és fertőtlenítése elengedhetetlen. Azonban a zárt tér egy speciális körülmény, ami speciális eszközöket követel meg, ugyanis jellemzően a levegőztetés és a kisszellőztetés egyáltalán nem vagy csak nagyon nehezen valósítható meg. Ráadásul a helyzetet tovább nehezítheti, ha még nehezen hozzáférhető területek is találhatóak.

Szárazködképző mobil fertőtlenítő

A mobil beltéri fertőtlenítők többfélék lehetnek, azonban manapság roppant népszerűek a szárazködképző mobil fertőtlenítők. Ez egyáltalán nem véletlen, számos előnye van ezeknek az eszközöknek.

A DesintAir által gyártott fertőtlenítő például roppant mobilis, a kezelése és a működtetése nem igényel különösebb szaktudást, bárki könnyen elsajátíthatja, az eszközt lehet automatikusan működtetni, a fertőtlenítőszert nem pazarolja, hanem gazdaságosan használja, ezért a fogyasztása kimondottan alacsony.

Ha már a gazdaságosság szóba került, akkor azt is meg kell említeni, hogy a DesintAir szárazködképző mobil fertőtlenítő működésével járó költségek egyáltalán nem horribilisek. Az eszköz egyik sajátossága, hogy segítségével páramentesíteni is lehet a fertőtlenített tereket. A DesentAir beltéri fertőtlenítő magassága állítható, aminek köszönhetően kisebb és nagyobb terekhez egyaránt lehet használni, nem ütközik a szokásos méretkorlátokba. Az eszköz szárazködöt képez, amiről mindenképpen tudni kell, hogy nem vezetőképes, aminek köszönhetően elektromos eszközök fertőtlenítésére is fel lehet használni.

Amennyiben beltéri fertőtlenítéshez keres mobil eszközt, akkor érdemes lehet szétnéznie a Monojet weboldalán.

A DesintAir szárazködképző mobil beltéri fertőtlenítő alkalmazási területei

A kompakt eszközt használni lehet egyszerű járművek és lakóterek fertőtlenítésére. Azonban ennyiben nem merülnek ki a felhasználási lehetőségek, ugyanis orvosi létesítményeket, üzleteket, irodákat, iskolákat, idősotthonokat és gyártócsarnokokat is gyorsan és hatékonyan lehet fertőtleníteni ezzel az eszközzel.

Hol lehet hasznos a szárazködképző mobil fertőtlenítő?

Az eszköz többféle szervezetnek is hasznos lehet. Hasznos lehet például olyan vállalkozásoknak, amelyek tisztítással és fertőtlenítéssel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtanak. Jól jöhet azoknak az intézményeknek is, amelyeknél elengedhetetlen valamennyi helyiség fertőtlenítése is, és ezt lehetőleg saját maguk szeretnék megoldani. Továbbá jól jöhet még azoknak a gyártóipari vállalatoknak is, amelyek szeretnének mindent megtenni alkalmazottaik egészségének érdekében, ezért fontosnak tartják a rendszeres fertőtlenítést.

A DesintAir beltéri fertőtlenítőket lehetőség van egyedi igényekhez is alakítani, ugyanis az alkalmazási terület méretének függvényében 1, 2, 3 vagy akár 4 fúvókával is kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában