szponzorált tartalom

2019.10.14. 12:39

Teljes kivehető műfogsor – a komfortos fogpótlás alapja

Magyarországon jelenleg körülbelül egymillió ember számára nyújt kényelmes és hatékony megoldást a műfogsorok használata. A kivehető műfogsort elsősorban az idősebb korosztály tagjai részesítik előnyben, azonban a jelentősebb foghiány okozta problémák nem csak őket érintik.

A szerencsétlen balesetek, a különböző szájüregi betegségek és a fogszuvasodás mind olyan tényezők, amelyek következtében érdemes megfontolni a műfogsor alkalmazását. Szerencsére napjainkban már teljes mértékben megfelelő stabilitással és erősségel rendelkező, teljes kivehető műfogsorok készíthetők, amelyek kényelmes viseletet biztosítanak mindenki számára.

Hogyan készül a teljes kivehető műfogsor?

Nagyobb mértékű foghiány, illetve kevés saját foggal történő rendelkezés esetében célszerű teljes mértékben személyre szabott műfogsort készíttetni. Készíthető különállóan alsó, felső vagy mindkét műfogsor, így többféle lehetőség érhető el a páciensek számára az egyedi igények alapján. A foghúzást követően, amikor a sebek megfelelő mértékben begyógyultak, a fogsorról pontos lenyomat készül, hogy az elkészítendő műfogsor tökéletesen illeszkedjen.

A végleges lenyomat elkészítése után kerül meghatározásra az ideális fogalak, a fogméret és a fogszín egyaránt. Természetesen mindhárom tulajdonság maximálisan a páciens elképzelései és adottságai alapján kerül kiválasztásra, így az esztétika és a kényelem biztosítva lesz. Az egészséges megjelenés garancia, hiszen ma már az eredeti fogsor tökéletesen reprodukálható, és esztétikailag előnyösebb kivitelezés is elérhető a páciensek számára.

A teljes kivehető fogsor legfontosabb jellemzői

A teljes kivehető műfogsor rengeteg ember számára biztosít pénztárcabarát, költséghatékony és valóban esztétikus megoldást a szükséges fogpótlás esetében.

A műfogsor egyik kiemelt szereppel bíró előnye a gyors elkészítési idő, amely akár csak néhány napot vehet igénybe. Sokak számára különösen fontos az esztétikus megjelenés, ezért a kivehető fogsorok úgy készülnek, hogy azok tökéletes magabiztosságot nyújtsanak a kiváló esztétikai felépítésük által. A műfogsor viselésének megszokása hamar megtörténik, és a mindennapi rutin részévé válik. Amint megszokta a páciens a műfogsor jelenlétét, már észre sem fogja venni a hétköznapi cselekvések folyamán.

A műfogsor segítségével az étkezés, rágózás és egyéb tevékenységek végrehajtása gördülékenyen, akadálymentesen történik. A műfogsorok kiválóan támasztják meg az arcizmokat, ennek köszönhetően az arc beesettsége megszűnik, és feszes arcizomzat érhető el.

A Netfog Fogorvosi Rendelőben készült kivehető műfogsorok garantáltan kényelmes és esztétikus viseletet biztosítanak minden páciens számára. Így soha többé nem kell aggódni a kellemetlen megjelenés miatt, továbbá a hétköznapi tevékenységek végzése is egyszerűen megvalósíthatóvá válik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában