szponzorált tartalom

2019.07.22. 14:09

Igazi bakancslistás élmények ajándékba

Mindenki életében létezik egy képzeletbeli vagy akár írott bakancslista olyan élményekről, amiket egyszer mindenképp ki szeretnénk próbálni. Elvégre legjobb tudomásunk szerint egyetlen életünk van ezen a bolygón, így a rendelkezésünkre álló időből meg kell próbálnunk kihozni a legjobbat.

Mindenki életében létezik egy képzeletbeli vagy akár írott bakancslista olyan élményekről, amiket egyszer mindenképp ki szeretnénk próbálni. Elvégre legjobb tudomásunk szerint egyetlen életünk van ezen a bolygón, így a rendelkezésünkre álló időből meg kell próbálnunk kihozni a legjobbat.

Ennek megfelelően a leginkább sikeres ajándékok rendszerint a különleges élmények. Amíg ugyanis egy újonnan vásárolt tárgy értéke és varázsa néhány hét után megkopik, addig egy kellemes emléket az idő csak még inkább megszépít.

Rövid bejegyzésünkben tehát olyan bakancslistás élményeket mutatunk a Meglepkék segítségével, amelyek kitűnő választást kínálnak szeretteink megajándékozására.

Bungee Jumping ugrás

A szabadesés érzésére gondolva sokakat adrenalin tölt el, mások valósággal rettegnek tőle, de egyszer az életben mindenképp érdemes kipróbálni. Főleg akkor, ha egészen 600 méter magasról, egy Mi-2-es orosz helikopterből ugorva van erre lehetőség.

Természetesen az élmény extrém jellege mellett a biztonságra is komoly figyelem irányul. Ennek megfelelően az ugrást követően 300 méteren át történik a szabadesés, így a fennmaradó távolság kellő idő biztosít a nyugodt landoláshoz.

Hogy valóban örökké feledhetetlen élménnyel legyen gazdagabb az ajándékozott, a csomag mellé bónusz videófelvétel is jár, amelyen az ugrás minden pillanata bármikor visszanézhető lesz.

Kipróbálni egy tűzpiros Ferrarit

A Ferrari egészen egyedi kategóriát képvisel a prémium sportautók között is. Ezekben az autókban a kifinomult stílus egyesül az elemi erővel, aminek köszönhetően a vezetésük pazar élményt kínál.

Egészen pontosan Ferrari F458 Italia modell kipróbálását kínálja ez a bakancslistás program, ami az autók szerelmeseinek minden bizonnyal titkolt vagy éppen kimondott vágyálma. Az 570 lóerő, és a 3,4 másodperc alatti gyorsulás nulláról százra garanciát jelent arra, hogy a szerencsés kipróbáló soha életében nem fogja elfelejteni ezt a napot.

Repülés sugárhajtású vadászrepülőn

Egy újabb gyöngyszem a bakancslisták legjobbjairól, amivel az ajándékozott úgy fogja érezni magát, mintha a Top gun egyik legendás szereplője lenne.

Ha a barátunk, családtagunk vagy ismerősünk valósággal rajong a repülésért és a sebességért, akkor ezzel az élménnyel nemcsak egy óriási adrenalin löketet, hanem egy felejthetetlen élményt is ajándékozhatunk a számára.

Csakis egy vadászrepülőn ülve lehetséges ugyanis megtapasztalni a tolóerőnek, dinamikának és mozgékonyságnak ezt az egészen elképesztő szintjét.

Irány tehát a Tököli Repülőtér, ahol a szerencsés kiválasztott olyan élménnyel lesz gazdagabb, amivel baráti összejövetelek tucatjain tud majd sztorizni a későbbiekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában