PR

2017.09.06. 12:19

Digitális gázasszisztens Androidra és iPhone-ra (x)

Mostantól egyszerűen és gyorsan nyomhatod a gázt. Töltsd le az alkalmazást, amely palackos és autógáz esetén is hasznos!

PB-gáz és autógáz-felhasználók számára fejlesztett kényelmi mobilapplikációt a Prímaenergia Zrt. Az új, ingyenes, magyar nyelvű alkalmazás megkönnyíti a palackcserét, megmutatja, hol van a legközelebbi autógázkút, sőt még a palack töltöttségi szintjét is segít megállapítani.

Nem született még olyan átfogó alkalmazás, amely ennyire megkönnyítené a palackhasználó fogyasztók életét, köszönhetően funkcióinak és az azok által elérhető kényelmi szolgáltatásoknak.

Az Android és iOS operációs rendszerekre egyaránt letölthető, ingyenes applikáció lehetővé teszi, hogy a felhasználók még a palack kiürülése előtt, okostelefonjukon, pár gombnyomással előre megrendeljék gázpalackjukat, amelyet azután a Prímagázfutár házhoz szállít. Egyedülálló gázpalack-szintmérő moduljának köszönhetően kiszámíthatóvá teszi a felhasználást is. Elég mindössze megkoppintani a gázpalackot és pár másodperc alatt az alkalmazás megmondja, hogy mennyi gáz van még benne! A vállalati Palack Kártyáról is naprakész információt biztosít, ráadásul az adminisztráció is egyszerűsödik. Emellett a szoftver segít megtalálni a legközelebbi autógázkutat vagy gázcseretelepet, területre vagy hálózatra lebontva, és az odavezető legrövidebb utat is megmutatja.

Az alternatív energiahordozók közül a propán-bután rendelkezik a legtisztább és legmagasabb fűtőértékkel, az új alkalmazás pedig egyszerű használatával, komfortnövelő képességeivel észrevétlenné teszi a gázfelhasználást a palackok esetében is.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában