szponzorált tartalom

2019.02.14. 09:13

15 millióért ilyen lakásokban élhetünk Dunaújvárosban!

Dunaújváros lakások kapcsán a közép-magyarországi régió népszerű területe. Nem csak azért kedvelt, mert tulajdonképpen hazánk középpontjában helyezkedik el, és onnan az ország bármely része szinte egyforma távolságra van, hanem az elhelyezkedési és oktatási lehetőségek apropóján is. Mindehhez plusz vonzerőnek számít a táj szépsége és azok a természetes parkok, sétányok, amelyek remek lehetőséget kínálnak a Duna partján a kikapcsolódásra. Még csak csillagászati összegeket sem kell elkölteni annak érdekében, hogy igényes környezetben élhessünk, hiszen már 15 millió forint környékén is élhető, felújított ingatlanok vásárolhatóak. A startlak.hu információi szerint a panelek és a téglaépítésű társasházakban megtalálható ingatlanok egyaránt népszerűek az érdeklődők körében.

Felújított panelek

Sokan vannak, akik kifejezetten a felújított ingatlanokat keresik. A panelek megfizethető árkategóriát képviselnek, és ha azonnal beköltözhető állapotban elérhetőek, az nagy előnynek számít. Az általában két-két és fél szobás lakások kisebb családok számára ideálisnak bizonyulnak. A méretes nyílászáróknak köszönhetően napfényes, világos helyiségek várják az érdeklődőket, de nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a nyílászárók ennyiért már kifogástalan állapotban vannak, ami a hőszigetelés apropóján igencsak lényeges.

Lakások téglaépítésű házakban

Ha a panelek helyett inkább a télen-nyáron kitűnő adottságokkal rendelkező téglaépítésű házak mellett döntenénk, akkor is rendkívül széles választékkal találkozhatunk a dunaújvárosi hirdetések között. A 15 millió forintos vételárat még csak meg sem kell haladni ahhoz, hogy felújított, kitűnő elhelyezkedéssel és adottságokkal rendelkező ingatlanhoz sikerüljön hozzájutni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a téglaépítésű házakban levő ingatlanok népszerűbbek, mint a panelek, hiszen ez utóbbiaknak még annak ellenére is van egyfajta negatív kicsengése, hogy felújítottan kényelmes és esztétikus környezetet kaphatunk esetükben.

Előnyben az erkélyes ingatlanok

Legyen szó akár panelekről, akár téglaépítésű társasházakról, az erkélyes ingatlanok rendszerint kedveltek az érdeklődők körében. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az erkély megléte vagy éppen annak hiánya nem sokat dob a latba az árak szempontjából. Ami azonban az erkélynél sokkal lényegesebb, az nem más, mint a nyílászárók állapota, és összességében az ingatlan megjelenése, a helyiségek korszerű kialakítása. A burkolatok, a falak állapota, a szaniterek és persze a konyha berendezése rendszerint sokkal inkább hatással vannak a vételár alakulására. Természetesen nem mehetünk el az elhelyezkedés mellett sem, mely a mindennapok szervezése és a kényelem szempontjából nem elhanyagolható.

Különleges megoldások tetőtérben

A 15 milliós vételárért természetesen különleges ingatlanokhoz is hozzájuthatunk. Ugyan a családi házak általában borsosabb áron elérhetőek, de például a tetőtéri lakások is népszerűek, és akár 15 millió alatt is rábukkanhatunk ilyenre. Vannak, akik kifejezetten kedvelik ezeket egyedi megjelenésük apropóján. Apróhirdetés útján folyamatosan figyelemmel követhetőek az aktuális ajánlatok. Dunaújváros eladó ingatlanjai is megtalálhatóak a hirdetések között, ráadásul a szűrési lehetőségeknek köszönhetően beállítható, hogy milyen összeget szánnánk rá a vásárlásra, és csak a releváns találatokkal szembesülhetünk így.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában