Otthon

2009.06.23. 02:27

Terítés, tépőzárral

Székesfehérvár (gg) - A Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola ötödéves művészetis diákjai minden évben kiállításon mutatják be vizsgaremekeiket. Ott láttuk ezt az izgalmas, bővíthető terítéket.

nincs nev

Az ifjú keramikusok, textilművészek, grafikusok fantasztikus, egyéni munkái között figyeltünk fel az ötödéves, textilszakos Jávori Helga variálható elemekből összeállított és továbbépíthető terítékére. Az ifjú alkotó futókat, tányér- és poháralátéteket tervezett és szőtt meg, finoman összehangolva a színeket, alaposan megkomponálva a látványt. Munkáját nemcsak szépnek találtuk, hanem ötletesnek is, hiszen a teríték egyes elemeit tépőzárral látta el. Mindez rendkívül praktikus, hiszen - ha több vendégünk érkezik - az asztal terítéke bővülhet, folytatódhat: elég csak az újabb, szövött futókat és alátéteket a tépőzár segítségével hozzáragasztani a kitett elemekhez...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!