21°
10°

Otthon

2 hete
Igazán csodás szoba alakítható ki egy tetőtéri lakásból. A tetőtérbe költöző gyerekek egyenesen imádják, hogy az övéké a legfelső szint és hogy nem szokványosan egyenes a plafon. Berendezni sokkal nagyobb kihívás, mint egy négyzet alakú szobát. A fiatal lányok előszeretettel teszik tele kedvenc zenekaruk posztereivel a lejtős tetőt, a fiúk pedig kedvenc sportolóikat csodálhatják ugyanitt.
3 hónapja
Ha a lakás felújítására szánjuk magunkat, a szőnyeg az utolsó eleme az otthonnak, amire hangsúlyt fektetünk. Mire befejeződik a felújítás, gyakran a rendelkezésre álló keret is megcsappan, és a megmaradt összegből gazdálkodva választunk szőnyeget, amelyet sokan az interneten keresztül szereznek be.
3 hónapja
Aki szeret alkotni és kísérletezni, biztosan kedvelni fogja azt az új technikát, amely néhány éve jelent meg a hobbiművészek palettáján. A kreatív trendekben az anyagok jellegében jelentős változás nem történt ám az anyagok felhasználhatósága új szintre emelkedett.
4 hónapja
A napi feladatok, az elvárások, a folyamatos stressz szétfeszítik kereteinket. Bár tudjuk, érezzük, hogy nem jó ez a feszes tempó mégsem tudunk lelassítani, és megélni a pillanatokat.
4 hónapja
A szénkorszak vége felé járva, megélve az elmúlt évtizedekben a Perzsa-öbölben dúló háborúkat, tökéletesen érthetővé válik az olajra használt "fekete arany" kifejezés. Azonban a fenntartható mezőgazdaság elkötelezett hívei számára a fekete arany valami egészen mást is jelent: a gilisztahumuszt.

Legolvasottabb

1
Jelentkezzen, ha látta a balesetet!
2
Baleset történt a Vasmű úton!
3
Épülnek az okos zebrák Dunaújvárosban!
4
Verekedésbe torkollott a közlekedési konfliktus Dunaújvárosban
5
Új üzemmel gazdagodott Dunaföldvár
avatás
Átadták a Zentai Magyar Kamaraszínház új termét
Európa Liga / 3 órája
Pontokat vesztett a Milan és a Dinamo Kijev
Mindkét csapat döntetlent játszott.
Gyász
/"Beteg teste elpihent már, de lelke még velünk jár. Mert nem hal meg, kit eltemetnek. Örökké él, kit igazán szeretnek."/ Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *VÉGH LAJOS* 67 éves korában türelemmel viselt súlyos betegségben elhunyt. Búcsúztatója 2017. október 20-án, pénteken 11.30-kor lesz a dunaújvárosi temető ravatalozójában. Gyászolják felesége, gyermekei, menye és az Óvári és Végh család
baleset / 4 órája
Két autó karambolozott Dunaújváros külvárosában
police.hu
tizenegyedik forduló / 6 órája
Az FC Dabas hét meccs óta veretlen
Gróf András
magyar kupa első forduló / 6 órája
Előnyben az Újváros
Gróf András
6 órája
A légiósok csapata nyert a Kohász ellen
JANKÓ ÁRPÁD
Európa kulturális fővárosa / 7 órája
Dunaújváros örömmel támogatja Székesfehérvár pályázatát
Körmendi Erzsébet
derekasan vitézkedtek / 7 órája
Megbotlott a DASE a Mecsekalján
Jankó Árpád