Otthon

2009.06.23. 02:26

Az élő virág hódít az étkezőkben

Dunaújváros - A növények otthonossá varázsolják a lakást. Művirággal nem érdemes próbálkozni - a dohányzóasztalról is ideje a fiókba süllyeszteni a kaspókat.

nincs nev

Asztaldíszeket szinte kizárólag rendezvényekre, családi eseményekre vásárolnak az emberek. Otthonra a csokrok kelendőbbek, mondja a szakértő. Meséli: van egy férfi vásárlója, aki minden szombaton betér a boltba, és vesz egy csokrétát a feleségének. Melyik asszony ne örülne, ha a férje ilyen kedves meglepetéssel tér haza! Az ízlésesen kötött virágcsokrok napokon keresztül felvidítják a lelket, mire megunnák a családtagok, már kapja is az asszony a következőt. Virágok özönét zúdítja ránk a nyár. Könnyedén megteheti bárki - ha pénzt nem is tud rá áldozni -, hogy a mezőn szedett élővirág-csokrokkal dobja fel nappaliját, étkezőjét. Érdemes, mert az asztalon lévő színes és illatozó bokrétától jókedvre derül a bánatos ember is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!