Hangulatos dekoráció

2020.08.01. 18:00

Színes-szagos virágcsokrok otthonra

Vágott virágokkal a lakás bármely helyiségét dekorálhatjuk. Hangulatukat és illatukat egyetlen cserepes növény sem pótolja.

Héjj Vivien/FEOL

A vágott virágoktól sokan ódzkodnak, hiszen gyorsan elhervadnak, így csak korlátozott ideig díszíthetik otthonunkat, ellentétben a cserepes növényekkel olvasható a feol.hu cikkében. Az élő virág amellett, hogy mutatós és elegáns, utánozhatatlan dekorációs elem, a szürke hétköznapok hangulatát is könnyedén feldobja néhány színes virág. Ha vásárlásra adjuk a fejünket, számos különböző fajtájú, színű és illatú növény közül válogathatunk. A boglárka nemcsak a rendezvények hangulatát emeli elegáns megjelenésével, de fehér és halvány rózsaszín változatában a lakásban is megállja a helyét.

A rózsa sohasem megy ki a divatból Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A kála rendkívül népszerű kiegészítője a menyasszonyi csokroknak különleges, hosszúkás virágfeje miatt. Egymagában és csokorba kötve mutatós kiegészítője lehet a lakás bármely pontjának. Letisztult fehér színének köszönhetően a nappaliban és a konyhában egyaránt remekül mutat.

A rózsa azon virágok egyike, amelyek sosem mennek ki a divatból. A hagyományosnak mondható vörös mellett már többek között sárga vagy fehér színben is találkozhatunk vele.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!