Választás

2022.04.03. 13:05

Varga Judit: az ország békéjét és biztonságát kell megvédeni

Az ország békéjét és biztonságát, valamint az elmúlt tizenkét év kormányzásának eredményeit kell megvédeni a választáson

– hangsúlyozta Varga Judit, miután vasárnap reggel leadta a szavazatát Budapest XII. kerületében, a Mesevár óvoda és játszóház területén kialakított szavazóhelyiségben.

A mostani választásoknak az a tétje, hogy béke és biztonság lesz Magyarországon vagy háborúba és veszélybe sodorják az országot. Látom, hogy a baloldal milyen veszélyes és felelőtlen kijelentéseket tesz. Katonákat, fegyvereket küldene egy olyan fegyveres konfliktusba, amely nem Magyarország háborúja

– mondta újságíróknak az igazságügyi miniszter, aki férjével, Magyar Péterrel és három fiával érkezett a szavazókörbe. Varga Judit hangsúlyozta, hogy ennek a választásnak sokkal nagyobb a tétje, mint bármelyik eddiginek az elmúlt harminc évben.

A Fidesz–KDNP és a kormány biztonságot tud teremteni, nyugodtan, higgadtan reagálva erre a rendkívül kiélezett helyzetre

– tette hozzá a miniszter, aki arra kért mindenkit, hogy menjen el szavazni és válassza a biztonságot és a békét.

Kiemelte: tizenkét év polgári-nemzeti kormányzás eredményeit kell megvédeni, többek között a családtámogatási rendszert, a gazdasági sikereket, valamint azt, hogy egymillióval dolgoznak többen ma, mint 2010-ben. – Ezek mind olyan eredmények, melyeket tovább kell fejlesztenünk, és nem engedhetjük meg, hogy a baloldal újra káoszba és kudarcba vezesse az országot – tette hozzá.

 

Kocsis Máté: ma nemcsak jövőt választunk, hanem döntünk háború és béke kérdésében is

Ma nemcsak jövőt választunk, hanem döntünk háború és béke kérdésében is
– kezdte bejegyzését Kocsis Máté hivatalos facebook oldalán.

A Fidesz frakcióvezetője hozzátette:
Aki a békét és biztonságot választja, az szavazzon a Fideszre, Józsefvárosban és Ferencvárosban pedig Sára Botondra!

 

„Budapesten is csak a Fidesz!”

Budapesten is csak a Fidesz! Nem fog havazni, menj el szavazni!

– emelte ki Facebook-bejegyzésében a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője, Láng Zsolt, aki percekkel ezelőtt adta le szavazatát.

Sorsdöntő választás a mai
– ezt már Bús Balázs, a Fidesz-KDNP III. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje hangsúlyozta közösségi oldalán, miután ő is leadta szavazatát. A politikus úgy fogalmazott: „Ha meg akarjuk őrizni hazánk békéjét és biztonságát, ha rombolás helyett békés fejlődést szeretnénk, akkor el kell mennünk szavazni!” 
Tessék választani!

–tette hozzá Bús Balázs

 

Varga Mihály: mindannyian legyünk ott!

Bár havazott, a fiúrészleg szavazott! Mindannyian legyünk ott!

– írta Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebookon azután, hogy leadta a szavazatát a II. kerületi Fillér utcai általános iskolában.

Varga úgy fogalmazott, hogy minden választásnak kiemelt jelentősége van, de most valóban a háború és a béke ügyében kell döntenünk.

Békére van szükség ahhoz, hogy az eddig elért eredményeket megvédjük. A munkahelyek megvédéséhez, a családtámogatás biztosításához, az otthonteremtés folytatásához

– hangsúlyozta a fideszes politikus.

 

Borítókép: Varga Judit igazságügyi miniszter gyermekei és férje, Magyar Péter társaságában leadja szavazatát a budapesti Hegyvidéki Mesevár Óvodában kialakított szavazókörben az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án (MTI/Vasvári Tamás)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!