Járvány

2020.05.25. 15:22

Varga Judit: Magyarország egy nagyon veszélyes és nehéz időszakon van túl

Támogatás és nemzeti összefogás helyett az ellenzék példátlan dezinformációs kampányt folytatott.

A mai kormányülés fő témája a rendkívüli jogrend visszavonását célozó törvényjavaslat, amelyet holnap terjesztünk az Országgyűlés elé – írta Varga Judit igazságügyi miniszter közösségi oldalán.

Mindannyian jól emlékszünk, hogy a több mint két hónappal ezelőtt az Országgyűlésnek benyújtott koronavírus elleni törvényt az ellenzék nem szavazta meg. Magyarország egy nagyon veszélyes és nehéz időszakon van túl. Ezen időszak alatt a kormány semmilyen segítséget nem kapott „az üzemen kívüli” Parlamentben. Támogatás és nemzeti összefogás helyett az ellenzék példátlan dezinformációs kampányt folytatott a mainstream liberális médiával karöltve hazánkban és nemzetközi színtéren egyaránt – írta.

Továbbra is elvárjuk, hogy azok, akik tájékozatlanságból vagy rosszindulatból az álhírterjesztőkhöz csatlakoztak, amikor a kormány emberéletek megmentésén dolgozott, legalább most kérjenek bocsánatot a magyar emberektől, és vonják le a megfelelő következtetéseket! Illúziónk természetesen nincs – tette hozzá Varga Judit.

A kormány, az emberekkel közösen folytatja a munkát és úgy állítja össze a jövő évi költségvetést, hogy Magyarország mielőbb túljusson a gazdasági és munkaerőpiaci problémákon és visszatérhessünk arra a egészséges növekedési pályára, amelyről a vírus rövid időre letérített bennünket – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában