Járvány

2020.09.19. 17:12

Új tájékoztató filmeket jelentet meg a kormány a koronavírus elleni védekezésről

A kormány új tájékoztató filmeket jelentet meg a koronavírus-járvány elleni védekezéssel kapcsolatban – mondta el a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton az MTI-nek.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője beszél az egészségügyi dolgozóknak felajánlott méz átadásán, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport sajtótájékoztatóján Budapesten, az Országos Mentőszolgálat Főigazgatósága udvarán 2020. május 6-án.

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Dömötör Csaba közölte: a filmekben a korábbiakhoz hasonlóan Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője hívja fel a figyelmet a legfontosabb szabályokra, így a maszkhasználatra, a távolságtartásra és a látogatási tilalomra az egészségügyi intézményekben.

A szabályok betartásával elkerülhető, hogy a vírus megbénítsa a mindennapokat hangsúlyozta az államtitkár.

Ha betartjuk a szabályokat, a második hullámmal is eredményesen vehetjük fel a küzdelmet. Együtt újra sikerülni fog ez az új tájékoztató filmek fő üzenete közölte.

Borítókép: Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője beszél az egészségügyi dolgozóknak felajánlott méz átadásán, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport sajtótájékoztatóján Budapesten, az Országos Mentőszolgálat Főigazgatósága udvarán 2020. május 6-án

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában