Hátizsák

2017.12.14. 11:15

Orbán Viktor Brüsszelbe viszi 2,3 millió magyar véleményét

A miniszterelnök hátizsákkal a vállán adott interjút a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ahonnan a magyar delegáció Brüsszelbe indult csütörtök reggel.

Budapest, 2017. november 14. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Wladár Sándort, a Magyar Úszó Szövetség elnökét az Országházban 2017. november 14-én. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely

Forrás: mti

A kormányfő – a Facebook-oldalán közzétett videóban – azt mondta, „a helyzetünk sokat javult, mert itt vihetem a hátizsákomban annak a kétmillió-háromszázezer magyar embernek a véleményét, aki világossá tette, nem kíván Soros-tervet és nem támogatja, hogy Brüsszel ilyen terveket hajtson végre”.

Orbán Viktor hangsúlyozta, Magyarország az egyetlen ország Európában, ahol meg merték kérdezni az embereket a migráció és a bevándorlás kérdéséről.

Ez a 2,3 millió ember súlyt ad magyar álláspontnak és javítja az ország esélyeit a vitában – közölte, jelezve, hogy az uniós csúcs napirendjén szerepel a migráció kérdése is.

A miniszterelnökről – vállán egy hátizsákkal – a felvétel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a magyar delegáció Brüsszelbe indulása előtt készült csütörtök reggel.

Borítókép: Illusztráció

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök látható az Országházban 2017. november 14-én

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában