ültetve is kérhető

2020.04.13. 18:48

Opel az alapja ennek a sportos kempingautónak

Egy német tuningcég az Opel Zafira Life alapján készíti az is3 Free nevű kempingautót egy külső partner segítségével.

Forrás: automotor.hu

Az Irmscher is3 modellje az Opel Zafira Life alapján készül, első körben a Sportiv nevű nagy felnis-ültetett-légterelős modellt kínálták, most pedig egy kifejezetten lakóautó-átépítésekkel foglalkozó partner segítségével elkészítették a Free nevű kempingautót – számol be az Autó-Motor.

Ha az ügyfél kéri, ez is megkapja a 3 centis ültetést, az akár 19 colos felnit és a 2,0 literes dízel teljesítményét 177-ről 200 lóerőre növelő elektronikát.

A kempingautó belsejében a bal oldalon található a konyha, és mindössze egy hátsó üléssor van, amelyből szükség szerint kétszemélyes ágyat lehet hajtogatni pár mozdulattal.

Fotó: automotor.hu

Van felnyitható tető, amely alatt további két (gyermek)ágy található, azaz négyszemélyes az utastér és ennyien tudnak benne kényelmesen aludni.

Fotó: automotor.hu

Nemcsak újautóként lehet hozzájutni az Irmscher is3 Free-hez, meglévő járművek átépítését is vállalja a tuningcég, alternatívaként a csomagtérbe egyszerűen behelyezhető és onnan ugyanilyen könnyen kiemelhető multifunkciós i-doboz, amely mosogatót, gáztűzhelyeket és rengeteg tárolóhelyet kínál, ennek a teteje és a lehajtott hátsó üléstámlák tetején alakítható ki kétszemélyes ágy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában