erőszak

2020.05.30. 10:41

Megszólalt a Deák téren meggyilkolt fiú nagymamája

A kettős gyilkossággal egy 18 éves fiút gyanúsítanak.

Az utcán találkozott az erőszakos bandával az a két fiatal, akiket egy hete halálra szurkáltak a Deák téren – adta hírül az Origó.

A Bors azt írja, a támadók megjegyzéseket tettek a fiúk társaságában lévő lányokra, ebből alakult ki a vita. A lap információi szerint a 21 éves fiút az egész testén több szúrás is érte, a fiatalabb fiút csak egy, az azonban a szívét. Mindketten az utcán, a járdán fekve haltak meg.

A két társaság az utcán esett egymásnak a Deák téren múlt pénteken.

Egy testépítéssel foglalkozó ikerpár rugdosni kezdte a két áldozatot, ekkor kaphatta elő a gyilkosságokkal gyanúsított Krisztián a kést, amivel a két fiút halálra szurkálta.

A Bors biztos forrásból úgy értesült: az egyik fiút többször is megszúrta, többek között az oldalán is, a másiknak pedig pontosan a szívébe döfte a kést.

Érezzük az emberek szeretetét

– mondta a fiatalabb fiú gyászoló nagymamája a lapnak.

Ahogy az korábban kiderült, a két fiút brutálisan összevertek, majd megkéseltek. A kettős gyilkossággal egy 18 éves fiút gyanúsítanak, de a verésben egy ikerpár is részt vehetett.

Mind a három fiatalt a támadás után nem sokkal elfogták, és később letartóztatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában