kettős gyilkosság

2020.05.22. 08:51

Megöltek két férfit a budapesti Deák téren

Megöltek két férfit egy verekedésben Budapest V. kerületében, a Deák Ferenc téren péntek hajnalban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

Budapest, 2020. május 22. Bûnügyi helyszínelõk Budapesten, a József Attila utcában, ahol megöltek két férfit egy verekedésben 2020. május 22-én. Hajnali 3 óra után értesítették a rendõrséget, hogy a belvárosban több ember összeverekedett, és többeket megkéseltek. A rendõrök a helyszínen két embert találtak az úttesten, súlyos szúrt sebesülésekkel. Mindketten a helyszínen meghaltak. A járõrök hat embert állítottak elõ, a BRFK emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. MTI/Mihádák Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

Hajnali 3 óra után értesítették a rendőrséget, hogy a Deák Ferenc téren több ember összeverekedett, és többeket megkéseltek. A rendőrök a helyszínen két embert találtak az úttesten, súlyos szúrt sebesülésekkel. Mindketten a helyszínen meghaltak – olvasható a police.hu oldalon.

Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a József Attila utcában, ahol megöltek két férfit egy verekedésben
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

A járőrök hat embert állítottak elő, a BRFK emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában