bombahatástalanítás

2019.07.10. 22:56

Korlátozza egyes vonalain a közlekedést a MÁV csütörtökön

Egy második világháborús robbanótest hatástalanításának idejére, várhatóan több órára lezárják csütörtökön a Rákospalota-Újpest vasútállomást, illetve a vonatközlekedés korlátozása várható nap közben a Budapest-Vác-Szob és a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon – közölte a Mávinform.

A tájékoztatás szerint éles második világháborús bombát találtak a munkások szerdán este a Rákospalota-Újpest állomás vágányfelújítási munkálatai közben. A robbanószerkezetet előreláthatóan csütörtökön hatástalanítják, ami akár három órát is igénybe vehet. Erre az időre le kell zárni az állomást.

Közlése szerint a pontos részleteket a tűzszerészeti szolgálat és a rendőrség határozza meg, a vasúttársaság pedig ezt követően dönt a korlátozásokról.

Amint az intézkedési terv elkészül, a vasúttársaság azonnal közli az utasokkal az információkat a honlapján, illetve közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában