Ország-világ

2021.06.10. 19:21

Kocsis: ha Gréczy a korabeli lapokat markolászná gyakrabban, nem beszélne ostobaságokat 2006-ról

A Fidesz frakcióvezetője szerint a szexuális zaklatási botrányba belebukott Gréczy Zsolt is felült a DK hazugságvonatára.

Kocsis Máté Facebook-oldalán azt írta: „ha Gréczy Zsolt inkább a korabeli lapokat markolászná gyakrabban, nem beszélne sokadjára ostobaságokat a 2006 őszén történt eseményekről” .

A Fidesz frakcióvezetője kifejtette: „a DK legalján található emberek egy ideje azt szajkózzák, hogy 2006 október 23-án az Astoriánál megemlékezők autókat gyújtottak fel, kirakatokat törtek be, és rátámadtak a békésen snóblizó karhatalmistákra. Erre a hazugságvonatra ült fel Gréczy és egy Föld S. Péter nevű régi kommunista propagandagyáros. Veretes gondolatmeneteikben a tényhamisításaik mellett cinikus hangnemben vették szájukra még az édesanyámat is. Tették ezt nyilván azért, mert ők a “legeurópaibb párt” hangadói. De ez a kisebbik gond, ez a saját szegénységi bizonyítványuk.

A nagyobbik gond a Gyurcsányt mentegető hazugságaikkal van. Gyurcsány ugyanis bűnös, és az is marad. Hiába gondolják ezek, hogy a 2006-os eseményeket majd sokan elfelejtik, vagy – a régi kommunista szabály szerint – a múltat majd végképp eltörölhetik.

Nem fogják tudni, akárhányszor, akármilyen idegesen ismételgetik a hazugságaikat. Gumilövedék, lovasroham, füstgáz és vér. Ez Gyurcsány teljesítménye” írta Kocsis Máté, hozzátéve:

Gréczy Zsolt meg személyeskedhet, de talán jobban tenné, ha befejezné a hazudozást, és néha az akkori állami erőszakról szóló dokumentumokat is kézbe venné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában