Irány a dutyi!

2017.09.24. 09:16

Kétszázmillió forintnyi kábítószert foglaltak le a rendőrök a fővárosban (videó)

Kétszázmillió forint értékű és nyolcvan kilogramm súlyú kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le a rendőrök a fővárosban – közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.

Pénteken este a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésénél ellenőriztek egy autót, amelyben 10 kilogrammnyi kábítószergyanús növényi törmeléket találtak. A járműben ülő N. Zsigmond 41 éves budapesti lakost és egy 62 éves albán állampolgárt a helyszínen elfogták és előállították.

A nyomozók egy órával később a XIII. kerületi Váci út és Röntgen út kereszteződésében elfogtak két szerb állampolgárt is, akiknek XIII. kerületi lakásában további 70 kilogramm kábítószergyanús anyagot, 350 ezer forintot és 5 ezer euró készpénzt találtak és foglaltak le.

Tekintse meg az elfogásokról és a házkutatásról közzétett videót:

A rendőrök a négy férfit kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és javasolták előzetes letartóztatásukat.

(Borítókép: police.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában