nem sikerült

2020.08.06. 10:19

Kétkilónyi kábítószert foglaltak le a rendőrök Budapesten

A nyomozás során három férfi és egy nő került a rendőrök látóterébe, akik drogot akartak Hollandiából behozatni.

Másfél kilogramm amfetamint és félkilónyi kábítószergyanús tablettát foglaltak le a rendőrök a főváros XIV. kerületében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu honlapon.

Kábítószer-kereskedelem bűntette miatt ismeretlen tettes ellen indult nyomozás – írták -, miután egy férfi feljelentést tett az ügyben.

Az ügy előzménye, hogy a férfit Rotterdamban megkérték, vigyen el egy csomagot Budapestre. Neki azonban gyanús volt a küldemény, ezért kinyitotta, és édesség meg illatszer mellett több fémdobozt, valamint több mint háromkilónyi „paszta állagú anyagot” talált.

A férfi bevitte a csomagot a XIV. kerületi kapitányságra, a nyomozók pedig megtalálták benne a tablettákat és az amfetamint.

A nyomozás során három férfi és egy nő került a rendőrök látóterébe, akik drogot akartak Hollandiából behozatni.

Az ügy szereplői közül három embert elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki, egy ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki – derül ki a rendőrségi közleményből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában