légnyomáscsökkenés

2018.07.14. 12:53

Kényszerleszállás után kórházba kellett szállítani 33 utast

A gépen 189 utas volt. Miután sokan fej- és belsőfül-fájásra, émelygésre panaszkodtak, a kapitány engedélyt kért, hogy leszállhasson a géppel a Frankfurttól száz kilométerre nyugatra található Frankfurt-Hahn repülőtéren

Nyomáscsökkenés miatt végrehajtott kényszerleszállás után kórházba kellett szállítani péntek este Németországban a Ryanair légitársaság Dublin és Zára (Zadar) között közlekedő gépének 33 légi utasát – közölte a német rendőrség és a légitársaság.

A Ryanair közleménye szerint az utastérben történt légnyomáscsökkenés okozta a problémát. A gép az ilyen esetre előírt intézkedéseket betartva rendben leszállt – tette hozzá a diszkont légitársaság.

A repülőtéren a mentők megvizsgálták az utasokat, és 33 utast további vizsgálatra kórházba vittek. A többiek a repülőtéren töltötték az éjszakát. Szombat reggel minden beszállított utas elhagyhatta a kórházat – közölte a Frankfurt-Hahn repülőtér, hozzátéve, hogy az utasok Horvátországba szállítására délelőtt kijelöltek egy másik gépet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában