Kísérteties párhuzam

2018.02.01. 14:12

A Fidesz üdvözli a kormány álláspontját az ENSZ migránscsomagja ügyében

A nagyobbik kormánypárt szerint kísérteties a párhuzam az ENSZ készülő migránscsomagja és a Soros terv között.

Halász János, a Fidesz frakció szóvivője csütörtökön újságírók előtt úgy fogalmazott: a magyar emberek világossá tették, hogy nem akarják: Magyarország bevándorló ország legyen. Nekik pedig mindig mindent meg kell tenniük, hogy érvényesítsék a magyar emberek akaratát – rögzítette.

Halász János kiemelte: ahogy eddig sem asszisztáltak migránspárti tervekhez, úgy ezután sem teszik. Rámutatott:

az ENSZ migránscsomagja olyan elemeket tartalmaz, amelyeket ha keresztül visznek a tagállamokon, akkor világszinten legalizálnák az illegális migrációt, kiiktatnák a határvédelmet, lebontanák a határzárakat, előírnák a migránsok betelepítését és a migránspárti NGO-knak még nagyobb befolyást adnának.

Ők ebből nem kérnek, ettől meg kell védeni Magyarországot és Európát – jelentette ki a frakciószóvivő.

A fideszes politikus kérdésre Gyurcsány Ferenc (DK) vagyonnyilatkozatáról, s arról, hogy sajtóhírek szerint nem tüntetett fel 150 millió forintot, azt mondta: láttak már korábban baloldali politikusoknál ilyet. Felidézte, hogy Simon Gábor, az MSZP volt alelnöke tett így, ellene büntetőeljárás is indult.

Mint mondta, kíváncsian várják, hogy Gyurcsány Ferenc hogyan tisztázza ezt a helyzetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában