Ország-világ

2020.10.03. 20:39

Exkluzív miniszterelnöki interjúval indítja a vasárnapot a Kossuth Rádió

A legfontosabb hazai és a nemzetközi ügyek állásáról kérdezik Orbán Viktor miniszterelnököt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Az exkluzív interjút, ami reggel fél nyolckor kezdődik, élőben követhetik majd a Kossuth Rádióban, a Médiaklikken és a Hirado.hu közvetítésében.

Budapest, 2018. december 7. Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! címû mûsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2018. december 7-én. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

A miniszterelnöki interjú mellett a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában vendég lesz Soós Zoltán, Marosvásárhely újonnan megválasztott polgármestere, akit a győzelem jelentőségéről, és a romániai helyhatósági választások magyar eredményeiről kérdeznek – írja a hirado.hu.

A témában megszólal még Lánczi Tamás politológus, akivel arra keresik a választ, hogy a Momentum miért fordult ismét az erdélyi magyarság ellen.

Az adásban szó lesz még a nyugdíjasoknak jutó támogatásokról, a Színház- és Filmművészeti Egyetem jövőjéről, illetve arról, hogy az alkotmányvédelmi hivatal vizsgálja a Soros György karmestereként is ismert Gerald Knaus tevékenységét, valamint meghallgathatják Bende Balázs külpolitikai jegyzetét, a Lélektől rovatban pedig Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök gondolatait.

A Vasárnapi Újság reggel 6 órától kezdődik a Kossuth Rádióban és a Médiaklikken. A műsorvezető Nagy Katalin lesz.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Kossuth Rádió stúdiójában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában