Reakció

2021.11.23. 18:56

Emmi: szégyen, hogy megint hergel az ellenzéki média

Ezúttal Kásler Miklós miniszterről közöltek valótlanságot.

Közleményben reagált az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Kásler Miklóst érintő ellenzéki cikkekre.

Azt írják: „Szégyen, hogy megint hergel az ellenzéki média és etikátlan cikket közöl, ehhez az ORFK közleményét direkt torzítva magyarázza. Most azt írja, hogy Prof. Dr. Kásler Miklóst „luxus-titkos lakóbuszból őrzik”.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma határozottan elutasítja az ellenzéki média rosszindulatú félremagyarázását!

Egy nemzetközileg is elismert orvos professzor miniszterről van szó, aki egyébként több olyan ágazatért felel, amelyek az emberek mindennapjainak és érdeklődésének középpontjában állnak. Ezen túlmenően heroikus küzdelmet vezet a koronavírus világjárvánnyal szemben.

Az ellenzéki média inkább azokkal foglalkozzon, akik miatt a miniszter és családja kénytelen elszenvedni azokat a méltatlan támadásokat, amelyek nem riadnak meg attól sem, hogy egy köztiszteletben álló kormánytagot életveszélyesen megfenyegetnek.

Ezen túlmenően 

felhívjuk az ellenzéki sajtó képviselőinek figyelmét arra, hogy ha titkos lenne a miniszteri védelem, akkor az nem lenne látható.

Ezúton is kérjük az ellenzéki sajtó képviselőit, hogy a megtévesztő információk közlése helyett az oltakozás egyéni, családi és társadalmi szintű fontosságára hívják fel a figyelmet, hogy minél több honfitársunk életét tudjuk megvédeni és megmenteni!” – közölték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában